VIDEO: Policajac među uhapšenima zbog prevare

Novosadska policija, u saradnji sa Sektorom unutrašnje kontrole, uhapsila je Novosađane D. I. (41) i A. I. (38), zbog sumnje na prevaru, kao i L. J. (32) i policajca M. P. (27), osumnjičene za pomaganje u izvršenju ovog krivičnog dela.
Sumnja se da je M. P. koji nije bio na dužnosti, u decembru prošle godine svoju službenu legitimaciju dao osumnjičenim D. I. i A. I, a potom zaustavio vozilo u kome su bila dvojica državljana Bosne i Hercegovine.
 
Zatim su se D. I. i A. I, kojima je prethodno L.J. dojavio kretanje vozila i informaciju o novcu, državljanima Bosne i Hercegovine lažno predstavili kao policajci i, kako se sumnja, oduzeli im 14.000 evra, odnosno deo ukupne sume koju su nosili, kako ih ne bi priveli zbog navodnog prekršaja.
 
Prilikom hapšenja, kod D. I. i A. I. je pronađena nelegalna municija, pa se njih dvojica terete i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policijskom službeniku M. P. sudija za prethodni postupak odredio je pritvor do 30 dana, a trojica osumnjičenih zadržani su do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje u zakonskom roku. 
  • Bata

    12.02.2018 09:37
    Stojković
    Ajmo sad pitanje za 3 bambija.
    Zašto je M.P. pušten na slobodu sutradan i šeta se okolo ko šerif i još se hvali da će dobiti manju suspenziju i potom biti vraćen na radno mesto?
  • Saruman

    10.02.2018 09:05
    Obično mazanje očiju javnosti. Zna se gde su kriminalci i lopovi. Ovo je boranija
  • Pp

    10.02.2018 07:03
    Unutri
    Izgleda da unutri bas ima ološa mislim u policiji. A zasto nisam iznenadjen ovom cinjenicom . Jednostavno ko je na celu policije i vojske pravo cudo je da ....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika