U Novom Sadu uhapšen državljanin Bosne i Hercegovine kojeg je tražio Interpol

Novosadska policija uhapsila je 22-ogodišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine M.R, za kojim je tragao Interpol u Sarajevu, zbog više krivičnih dela.
U Novom Sadu uhapšen državljanin Bosne i Hercegovine kojeg je tražio Interpol
Foto: 021.rs
Pretresom stana u kome je osumnjičeni boravio, policija je pronašla marihuanu i vagu za precizno merenje, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava.
 
M.R. je određen ekstradicioni pritvor i biće predat nadležnim organima Bosne i Hercegovine.
  • iguman

    13.02.2018 15:41
    Novi Sad
    je postao ljudski otpad, jer se sav olos, probisvet i qurva sjatilo u nas grad. Nije ni malo cudno, jer kada se voda zamuti, mulj se razlije po plodnom zemljistu.
  • sabahudin

    13.02.2018 07:54
    Kad srpska policija uhapsi američkog marinca sa nelegalnim pištoljem u šteku onda je to po dežurnim komentatorima sa 021 ništa a ovaj jajara je opasnost...
  • Jovanka

    12.02.2018 13:27
    a granica
    Jel radi neko obradu ovog lica kako je preslo granicu. Sve vise imamo ovakvih slucajeva pa deluje kao da grnicna policija prima platu a neko drugi treba da radi njihov posao. Valjda je lakse spreciti prelazak ovakvih lica, nego ih posle juriti po gradovima i selima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika