Određen pritvor Novosađaninu osumnjičenom da je gurnuo ženu sa Mosta slobode

Novosadska policija danas će nastaviti pretragu Dunava za telom Marije Grahovac (40), koja je u petak oko jedan čas posle ponoći pala, odnosno kako se sumnja, gurnuta sa Mosta slobode.
Određen pritvor Novosađaninu osumnjičenom da je gurnuo ženu sa Mosta slobode
Foto: 021.rs

Njenom mužu Z.G. (46) u međuvremenu sud je odredio pritvor do 30 dana, nakon što je tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv njega zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistva na štetu svoje supruge.

On je pre privođenja izjavio da je Marija skočila u reku nakon što je izašla iz kola, a da je svemu prethodila svađa. Tužilaštvo sumnja da je osumnjičeni zapravo u naletu besa ženu gurnuo sa mosta. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, sumnja se da je on u naletu ljubomore podigao ruku na svoju ženu.

Iako su pojedini mediji objavili da postoje i video zapisi sa Mosta slobode koji prikazuju šta se dogodilo kobne noći, prema informacijama 021.rs iz policije, video nadzor koji služi za snimanje saobraćaja na mostu nije zabeležio ovaj događaj.

Marija je bila profesorka likovnog u OŠ "Mika Antić" u Futogu, a njen muž je profesor u srednjoj Mašinskoj školi. Imaju ćerku od 11 godina.

  • U pravu si

    28.02.2018 10:34
    @Keki
    Ako se telo žene ne nadje, za ubistvo neće odgovarati. Bez tela nema ubistva .Žena će se voditi kao nestala osoba, a on će proći bez kazne.
    Ostaje činjenica da on o nestanku žene mora nešto znati. Pozvao je policiju sa mosta da prijavi da je žena skočila. Medjutim, sve dok se telo ne nadje, zvanično ubistva nema, zvanično žena je nestala osoba .
  • Vojvosadjan

    28.02.2018 07:34
    Izvinjavam se obojici pravnika.
    Ne znam sta mi je , prethodnih dana, ova promena vremena sta li ...
    Izvinite.
  • Keki

    27.02.2018 23:03
    A šta ako je
    A šta ako je baja nju likvidirao na drugom mestu i sakrio a onda tobože prijavio njen skok sa mosta. Ima li očevidaca? Ako ne nađu telo žene, tražiće da ga puste. Žao mi deteta, ostade bez oba roditelja. Ako već nije mogao da živi sa njom, kud koji u miru pa teraj dalje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika