Obudukcija potvrdila da je pronađeno telo Marijane Grahovac

Obdukcijom na Institutu za sudsku medicinu potvrđeno je da je u sredu popodne u Dunavu pronađeno telo Marijane Grahovac (40), za kojom se tragalo od 23. februara, nakon što je pala sa Mosta slobode.
Obudukcija potvrdila da je pronađeno telo Marijane Grahovac
Foto: 021.rs

Njeno telo zamotano u žbunju na obali reke je pronašao ribar, koji je obavestio policiju.

Nastavnica likovnog je nastradala pod još nerazjašnjenim okolnostima, a u pritvoru se zbog sumnje na teško ubistvo nalazi njen suprug Zoran (46).

Naime, on je prijavio da je Marijana skočila sa Mosta slobode nakon svađe, dok istražni organi sumnjaju da je muškarac suprugu gurnuo sa mosta.

  • uzas

    24.03.2018 15:44
    Imamo 3 jbna mostica u ovom jadnom gradu s kojih ljudi skacu (i bivaju baceni) i to ne moze da se pokrije kamerama, i da se lepo pogleda, svaki put kad se incident desi, a desavju se itekako. Ovako detektivi rade svoj posao kao u viktorijanskoj Engleskoj.
  • klik klak

    24.03.2018 00:15
    Mislim da kamere rade jedini je problem cini mi se sto obuhvataju delove mosta. Verovatno nisu bile uperene na deo mosta na kome se nesreca dogodila.

  • Pipi

    23.03.2018 23:33
    Znaci kamere ne rade. Odlicno. Sad cu na zadnjaka po mostu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika