Devojčica povređena na Keju

Tri osobe, među kojima je 12-ogodišnja devojčica, povređene su u dve saobraćajne nezgode proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Devojčica povređena na Keju
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, devojčica je, kao pešak, povređena u udesu koji se oko 16 časova dogodio na Beogradskom keju, kod rečne mornarice. Zadobila je tupe povrede karličnog dela, a nakon zbrinjavanja je prevezena u Dečiju bolnicu.
 
U padu sa skutera, oko 16.15h, na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara Jaše Tomića povređeni su 54-orogodišnji muškarac i 36-ogodišnja žena. Oboje su zadobili lakše povrede i lekarska ekipa ih je prevezla u Urgentni centar.
  • jasno kao sunce

    29.03.2018 20:24
    svuda obazrivo
    Povredjenima, od srca zelim brz oporavak! A za nadlezne ogromna molba! Puno fale znaci upozorenja, zabrane, u saobracaju,i na nekim mestima,na koje se mora upozoriti, ako neko pogresno preceni svoje sposobnosti,da li na ulici,vodi,sportskom terenu! Posebno, znak STOP, na raskrsnicama, da se uspori voznja, znakovi uopste, upozorenja i za pesake vazna i vazna za vozace! Suvise se dosta njih ponasa lezerno u saobracaju! To se svakodnevno moze videti! Ako treba dodatna upozorenja! Nije istina, da se nemoze uvesti iole red koji se mora postovati! Poznato je, da iako,hitna kola sa sirenom pokusava da spase nekoga, ili vatrogasna kola, retko koji automobil, tog istog momenta reaguje i skloni se gde je to moguce! Sve mi je to nekako sporo, a kada treba da se prodje kroz zeleno, kao da ce kraj sveta, sto pre, pa i kad se upali crveno,jos uvek ne staju! To se odnosi i na pesake,da neveruje covek! Prelaze preko crvenog,kao da su od neznam cega,pa im se nista nece desiti! To je zbog nemara,to je zbog ravnodusnosti, itd....Saobracajni znakovi,znakovi upozorenja su tu zato sto , su neophodni a ne kao neki dekor! Na zalost,puno se gleda filmova, u kojim glumci,sa par ogrebotina, prodju, iz teskih udesa! I gde je smanjenje brzine? Daj vise da se zna, gde se i kako postuju pravila, a gde se zabavlja, ali ne na tudju stetu!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika