Sedmoro povređeno u udesima u Novom Sadu

Sedam osoba povređeno je u udesima koji su se u poslednja 24 sata dogodili u Novom Sadu.
Sedmoro povređeno u udesima u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Prva nezgoda se dogodila oko 12 časova kod Gradskog groblja na Rumenačkom putu, gde su povređene tri muške osobe stare 28, 36 i 47 godina. Sva trojica su zadobili lakše kontuzione povrede i ekipa Hitne pomoći ih je prebacila u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Hitna pomoć je reagovala i oko 15 časova kod GSP-a na putu za Veternik, gde su u saobraćajnoj nezgodi povređeni 17-ogodišnji i 18-ogodišnji mladići. Obojica su zadobila lakše telesne povrede i prebačeni su u Dečiju bolnicu odnosno Urgentni centar.

Nezgoda se dogodila i oko 15:30 časova u Rumenačkoj ulici, kada je povređena 75-ogodišnja žena. Ona je sa kontuzionim povredama grudnog koša i sumnjom na težu povredu glave prebačena u Urgentni centar na dalje preglede i lečenje.

U skoro isto vreme u udesu u Veterniku povređen je 17-ogodišnjak. On je zadobio lakše telesne povrede i Hitna pomoć ga je prebacila u Dečiju bolnicu na dodatne preglede.

  • Uzasnut

    11.04.2018 19:56
    Oprosti im
    Ovo objavite, da je starijoj zeni koju su kola udarila i koja je odvezena u UC neko ukrao 4000 dinara iz novcanika, prema tvrdnjama vozaca niko nije dirao stvari dok nije dosla hitna pomoc i policija, gde su stvari smestili sa povredjenom zenom, a kada se probudila u torbi nije bilo novca. Uzas!!! Dokle smo stigli!!!
  • Vlada

    11.04.2018 09:16
    Noćas u 4 je idiot na motoru vozio uz i niz bulevara Evrope do suludih brzina.
    Gde je policija? Gde je zdrav razum?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika