FOTO: Prevrnuo se automobil sa maturantima na Limanu

U Fruškogorskoj ulici na Limanu kod broja 29, oko 14:20h se dogodila saobraćajna nezgoda kada je automobil izleteo sa puta i prevrnuo se na krov, saznaje 021.rs
FOTO: Prevrnuo se automobil sa maturantima na Limanu
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da su povrede zadobila dvojica 19-godišnjaka.

Jedan momak je zadobio kontuzione povrede glave, grudnog koša i vrata, a drugi povrede leđa. Obojica su prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina na dodatne preglede.

Prema nezvaničnim informacijama, sudar se dogodio kada je vozač sivog Citroena koji se kretao Fruškogorskom ulicom izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i potom se prevrnuo na krov.

Povređenima su odmah pomogli prolaznici, a za sada nije poznato zbog čega je vozač izgubio kontrolu.

Od svedoka se može čuti i da su se maturanti koji su bili u automobilu vraćali iz centra gde su učestvovali na tradicionalnom kvadrilu - plesu za maturante. Kako je u podne izgledala manifestacija "Ples sa Evropom - maturantska parada", održana na Trgu slobode, pogledajte u galeriji OVDE.

  • Liman 2

    20.05.2018 22:59
    iz vrtića
    Išao sam po dete u vrtić i video ih dok su išli u pravcu Štranda , razjareni spuštenih stakala do pola vire napolju , bahate se , nije ni čudo što je ovo epilog ovoga , koja je sreća da nisam tim putem posle sa detetom prošao tuda ..
  • Rusofil_IQ0

    20.05.2018 20:23
    Ja sam prvrnuo prvi auto u koji sam seo sa ~16 godina... lepo i lako, za 300m voznje, pezejac sa ojacanim amortizerima, ispao mu menjac iz lezista kad sam ga zaletao 2-gom, i ja izgubim kontrolu i ispadnem iz vozila...

    eto kad ne znas da vozis lako se prevrce jos pogotovo kad je tezak krs :)

    velika je greska sto se prilikom polaganja ne uci upravljivost auta i ponasanje kad se gubi kontrola! ova je kao sto neko rece uhvatila malo vecu bankinu i verovatno reagovala sasvim pogresno (loz vozac bez iskustva), i da tocak se ne ostecuje bas tako lako od bankine ma kakva bila i da se osteti guma se ne raspadne odma a i da se raspadne na 50km se kontrola moze u 99.99% sacuvati
  • /

    20.05.2018 13:02
    /
    setite se, tapsali ste ovakvim ivicnjacima
    pravdajuci ih da ce smanjiti parkiranje po trotoarima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika