FOTO: Maturanti plesali na Trgu slobode

Maturanti srednjih škola u Novom Sadu zaplesali su danas na tradicionalnoj manifestaciji "Ples sa Evropom - maturantska parada", tačno u podne na Trgu slobode.
FOTO: Maturanti plesali na Trgu slobode
Foto: 021.rs
Učenici završnih razreda srednjih škola plesali su kadril istovremeno sa brojnim vršnjacima širom Evrope. Koordinatorka manifestacije Drinka Kecman poručila je da je iz godine u godinu sve veći broj ljudi i organizacija koje podržavaju ovu manifestaciju.
 
"Naš zadatak je, kao i prethodne godine, da maturanti istovremeno sa vršnjacima iz desetak evropskih gradova, plešu za obaranje Ginisovog rekorda u sinhronom plesu. Iako rekord nije oboren, to nije uticalo na dobro raspoloženje maturana", poručila je Kecman.
 
 
Novosadski maturanti, u okviru ove manifestacije, plešu od 2007. godine, a događaj organizuje plesni klub "Bolero" uz podršku Grada.
 
 
Foto: Grad Novi Sad
  • ?

    19.05.2018 17:26
    za gradonačelnika
    koliko košta taj cirkus ako grad obezbeđuje: finansijsku pomoć za obezbeđivanje opreme, ozvuĉenje, binu, zatvaranje ulice u centru, snimanje i foto? Džaba?
    http://maturantskiples.com/
  • kuadril

    19.05.2018 03:12
    podvučen žutim
    od čvrstih i nepokolebljivih na Titovom putu 1945./1988. do čvrstih i nepokolebljivih na stramputici evroatlantskih integracija jesmo li se toliko umno polupali da ne vidimo kako je na delu upotreba tradicije u komercijalne svrhe, profitabilan deželstveni projekat http://maturantskiples.com/, kostimirani naroda i narodnosti bratstvojedinstveni kič tanc spektakl transponovan na gradove i države Evrope sponsored by Evropska komisija nastao po uzoru https://quadrilleball.org/germanistic-society-of-america/
  • Ponosni tata

    19.05.2018 02:56
    Cestitka
    Predivno, ovo se ne zaboravlja. Nasa deca, nasa radost i mladost, ono najvrednije.
    Tata bio sprecen da gleda uzivo, ali sve su mi snimili i slikali.
    Moja cera je na drugoj slici(ona sa repicem i naocarima).
    Cestitam svim maturantima i njihovim roditeljima uspesan zavrsetak skole.
    Sad svi na matursko vece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti