Pritvor osumnjičenom za ubistvo na Detelinari

Sud je odredio do 30 dana pritvora M.S. (20) osumnjičenom da je u petak uveče ubio 23-ogodišnjeg Željka P.
Pritvor osumnjičenom za ubistvo na Detelinari
Foto: 021.rs
Osumnjičeni se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio ćutanjem, a pritvor mu je određen zbog mogućeg uticaja na svedoke i uznemiravanja javnosti. 
 
Podsetimo, M.S. je osumnjičen da je u dvorištu Osnovne škole "Svetozar Marković Toza" na Detelinari u petak nešto posle 20 časova nakon svađe u kojoj je učestvovao i M.S. (21), nožem u predelu grudnog koša ubo Željka koji je posle nekoliko sati preminuo u bolnici
 
Prema informacijama iz istrage, mladići su se našli u dvorištu škole kako bi raspravili nesuglasice oko devojke. Pre ovog događaja, Željko je bio kod maloletne devojke, koja je tada nakon svađe skočila sa drugog sprata i zadobila povrede zbog kojih je zadržana u Dečijoj bolnici. Mediji pišu i da je ubijeni mladić nakon incidenta sa devojkom bio u policiji kako bi dao izjavu o tome šta se dešavalo u stanu, a nakon što je pušten otišao je u dvorište škole gde se našao sa M.S. i njegovim drugom. 
  • rade

    21.05.2018 08:45
    Bice nanogica ili eto ga na slobodi posle godinu dana zbog dobrog vladanja...
  • Jovan

    21.05.2018 08:43
    Igrala se deca...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika