Osumnjičena za trgovinu drogom dobila nanogvicu zbog bebe

J.L. (27) iz Novog Sada posle saslušanja u Višem tužilaštvu, određen je kućni pritvor s nanogvicom jer ima bebu od nepuna četiri meseca.
Osumnjičena za trgovinu drogom dobila nanogvicu zbog bebe
Foto: 021.rs
Njenom suprugu M.L. (21) i saradniku D.M. (45) je određen pritvor do 30 dana, dok su dvojica maloletnika puštena da se brane sa slobode. 
 
Ova grupa je osumnjičena za prodaju narkotika i nedozvoljeno posedovanje oružja. Naime, policija je u četvrtak zaplenila više od 20 kilograma marihuane i ekstazija, 10 ručnih bombi, lovačku pušku i opremu za uzgajanje indijske konoplje.
 
Kako mediji pišu, J.L. je ćerka i sestra ubijenih Kićuna i Filipa Vilotijevića.
  • Švajcarska

    08.06.2018 15:12
    Dokonost
    Nemam naviku da pišem ove komentare ali pitam se da li mi zaista nemamo svojih problema?ili mnogo volimo da se bavimo tudjom mukom ..
  • nezadovoljni

    22.05.2018 12:54
    super
    Mi smrtnici dobijamo po 5-6-7 godina za ovakvo delo....dok gospodja dobije nanogicu
  • Novosadjan

    21.05.2018 20:08
    I posle neko kaze on jeste kriminalac ali decu su zlatna. Tesko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika