Žabac izlazio iz kućnog pritvora bez dozvole

Nebojša Tubić Žabac (58), koji je osumnjičen za nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom investitoru Spasoju Milićeviću (63) iz Novog Sada, vraćen je u zatvor na Klisi jer je prekrsio pravila kućnog pritvora.
On je u pritvoru boravio s nanogvicom. Zbog učestalih kršenja izrečene mere, Tubiću je sada određen pritvor, potvrđeno je u novosadskom Višem sudu. 
 
Žabac je stan napuštao bez dozvole. Inače, on je više puta tražio odobrenje na izađe iz stana kako bi otišao kod lekara zbog zdravstvenih problema, i to mu je svaki put omogućeno.
 
Međutim, on je više puta viđen u gradu i kada za to nije imao dozvolu, pa između ostalog viđen je i kako šeta po jednom tržnom centru.
 
Tubić je uhapšen u novembru 2017. godine, a u kućni pritvor je prebačen 18. maja ove godine.
  • Slobodan

    22.05.2018 22:55
    Čovek ostao u filmu 90-ih...
  • Zerstorer

    22.05.2018 10:10
    Kre,kre, kre
    Aj malo kod Marica da osvezimo temu...
  • vo

    22.05.2018 09:45
    samo nepredno
    Kakav Žabac takva i nacija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika