Određeno zadržavanje mladiću koji je ranjen mačetom u centru Novog Sada

D. Š. iz Veternika policija je, po nalogu javnog tužilaštva, odredila zadržavanje do 48 sati, zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja i nošenja oružja i izazivanja opšte opasnosti.
Određeno zadržavanje mladiću koji je ranjen mačetom u centru Novog Sada
Foto: 021.rs
Taj 24-ogodišnjak je u subotu oko 15 časova u Ulici Vuka Karadžića, u tuči dve grupe, mačetom zadobio lakše povrede u vidu posekotine grudnog koša. Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Nakon toga određeno mu je policijsko zadržavanje. Sumnja se da je ovaj Veterničanin pucao iz pištolja, koji je policija pronašla s metkom u cevi. 
 
Protiv 25-ogodišnjaka koji je mačetom lakše povredio D. Š. biće podneta krivična prijava zbog nanošenja lakih povreda, piše "Dnevnik".
 
"Policija je pronašla pištolj i mačetu, a oba učesnika ovog događaja biće procesuirana, uz konsultaciju sa nadležnim tužilaštvom", saopštila je policija.
  • Kvaa kvaa ...

    16.07.2018 12:24
    Zadržavanje ok , dotični će verovatno u ponedeljak biti saslušan i oslobođen se , Bože moj , branio se od mačete . Rečeno je da niko drugi nije povređen od ispaljenih metaka ali mislim da bi se svako od nas trebao tako osećati . Subota , 3 popodne , završiš sa poslom i vraćaš se kući po ovoj vrućini .... u momentu samo čuješ kako je zrno od metka proletelo pored tebe i udarilo u zid zgrade . Metar razlike izmedju početka vikenda i crne hronike u povezanom članku sa ovim nesretnikom !! Ko zna šta će sledeći put da se desi prilikom pucnjave u centru grada a možda i opet bude bez PROSTRELJENIH !!!
  • buđava srbija

    16.07.2018 10:12
    buđavština
    Budući visoki kadrovi srpske buđave stranke.
  • /

    16.07.2018 08:57
    /
    sad se vidi sad se zna ko sa kime radi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika