FOTO: Muškarac se polio benzinom i pokušao da se otruje ispred zgrade suda u Novom Sadu

Pedesetogodišnji muškarac polio se jutros benzinom i popio nekoliko gutljaja herbicida "Total" ispred zgrade suda u Novom Sadu.
Kako je rečeno za 021.rs u Hitnoj pomoći, njihova ekipa je intervenisala oko 10:15 časova. 
 
"Popio je tečnost i polio se benzinom. U momentu kada je naša ekipa došla bio je stabilan i svestan. Ali, naravno, s obzirom na to koje su supstance u pitanju ipak je prevezen u Urgentni centar da se to sanira. Prevezen je na dalju dijagnostiku i na lečenje", poručuju u Hitnoj pomoći.
 
On je van životne opasnosti, saopšteno je iz Kliničkog centra Vojvodine.
 
"Primenjene su sve potrebne dijagnostičke i terapijske mere. Pacijent je svestan, komunikativan i van životne opasnosti", navodi se u saopštenju. 
 
U Višem sudu u Novom Sadu kažu da se muškarac polio sa dve litre benzina, potom je izvadio upaljač i pretio da će popiti otrov "Total" koji je držao u ruci. Kako je sam rekao, razlog za pretnju samoubistvom je to što je nezadovoljan radom javnog beležnika.
 
"Lice mesta su obezbedili i sa njim pregovarali pripadnici sudskog obezbeđenja do dolaska policajaca koji su nastavili pregovore. Njihovom energičnom i profesionalnom intervencijom od njega je oduzet upaljač i on je savladan, nakon čega je odveden radi pružanja medicinske pomoći i daljeg postupka", navodi se u saopštenju suda.
 
  • Piško

    03.08.2018 21:21
    ...
    On se ovde poliva benzinom a narod nema da sipa benzin da odveze dete do škole i nazad pa sa nemačkog na časove violine.
  • Mirko Utrelanovic

    03.08.2018 17:37
    Ivanova 32
    kad su mene pretukli sutkinja dosudila odstetu napadacu di to ima? Sve lopovluk i korupcija.
  • zoran

    01.08.2018 21:36
    vv
    advokati. advokati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika