Povređeni motociklista i biciklistkinja

U četvrtak su u saobraćajnim nezgodama u Novom Sadu povređeni jedna biciklistkinja i jedan motociklista.
Povređeni motociklista i biciklistkinja
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći, doktorka Mirjana Bursać kaže da se prva nezgoda dogodila oko 07:50h na uglu Kosovske i Đorđa Jovanovića kada je lakše povređena biciklistkinja stara 30 godina. Ona je zadobila lakše povrede i prebačena je u Urgentni centar.

Druga nezgoda se dogodila oko 16:45h kod okretnice na Bulevaru Jovana Dučića kada je povređen motociklista star 51 godinu. On je zadobio teške povrede i nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačen je u Urgentni centar.

  • Gde je policija?

    01.09.2018 21:42
    molim lepo
    Evo, i sta citate ovih dana @"@gde je policija? "?

    Znam i imam sta da vozim, ne vozim kao divljak, pridrzavam se zakona i imam bar osnovnu vozacku kulturu. Dovoljno je da pogledate ko vozi te motore, i sve ce vam biti jasno.
    Za kruzni tok bi trebali da imamo poznavanje saobracanih propisa, i tu takode briljiramo svaki minut na velikim kruznim tokovima. Polepiti 100 kazni dnevno pa da vidis kako se vozi kao u Nemackoj. Volim svoje komsije, ne volim divljake i priprostu stoku sitnog zuba koja glumi nesto, kao oni imaju cime da se pokazu pa se zakucavaju i ginu. Stvar je u tome sto takva stoka ugrozava druge vozace i ostale ucesnike saobracaja. Na zalost i dalje moze da se "drapa" po ulici. Izgleda da zene vole jake motore, sta znam. Privlacno je.
  • Judit Laslo

    01.09.2018 12:17
    Da li neko zna kako je covek ko je dobio teske povrede kod okretnice?
  • @gde je policija?

    31.08.2018 13:24
    Uglavnom ovakve komentare kao ti pisu oni sto nemaju ni motor, ni auto, pa im sve zivo smeta… Vozio bi I ti da znas I da imas. I da si pametan mozda bi prokomentarisao da je intenzitet saobracaja na Novom Naselju veci nego ranije, da bi se puno dobilo da se postavi kruzni tok kod crkve nego oni semafori koji nisu sinhronizovani… A ne bice toga jos. Samo neka komsiji crkne krava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika