Automobil novosadskog privrednika izgoreo u Svrljigu

Automobil novosadskih registracija izgoreo je u petak ujutro u Svrljigu.
Automobil novosadskog privrednika izgoreo u Svrljigu
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako piše portal Južne vesti, u petak u 2:50 časova ujutro, građani su policiji prijavili da u Svrljigu gori "volvo" novosadskih tablica. U policiji kažu da je auto u vlasništvu 45-godišnjaka, rodom iz Svrljiga.
 
Oko sat vremena nakon prijave, požar je ugašen, policija je obezbedila lice mesta i obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.
 
Novinari nezvanično saznaju da je požar najverovatnije podmetnut, a da je auto u vlasništvu privrednika iz Novog Sada, koji je došao kod svoje majke u Svrljig.
 
Ovo je samo još jedan u nizu automobila koji je zahvatila "epidemija paljevine" na jugu Srbije. Naime, jedan auto zapaljen je u 11. avgusta u naselju Duvanište u Nišu, a dva su izgorela u Mokranjčevoj ulici samo dva dana kasnije. To je izazvalo uznemirenje javnosti, pa je reagovao i direktor policije Vladimir Rebić, sazvavši sastanak svih policijskih načelnika i obećao veće prisustvo policije na ulicama i rešavanje zločina.
 
Ova tri paljenja nastavak su crne serije izgorelih automobila u Nišu vezanih za drugu polovinu prošle i početak 2018, kada su gorela vozila "običnih" građana, ali i vozila političkih funkcionera i policijskih službenika.
 
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je će ga načelnik niške policije "vrlo brzo informisati o tome šta se desilo", ali da li je to i učinjeno zasad ostaje nepoznato za javnost, jer je otad prošlo dvadesetak dana, a Bulatović se više u vezi sa ovim slučajevima nije oglašavao.
  • Perica

    01.09.2018 23:25
    neodredjeno novinarstvo
    Atakovali neki ljudi, na jednog coveka, na jednom mestu, unistili mu jedan auto, koji je imao NS tablice, pa zakljucili po velicini auta da je covek biznismen ???
  • Milos

    01.09.2018 18:15
    Sprdija
    Svako ko IMA NS table je novosadjan, kakva glupost! Nazalost bar polovina ne zasluzuje da se tako zove.
  • Joca

    01.09.2018 17:54
    raditi i samo raditi
    Rebic je naredio vise policije na ulicama, treba ljudi raditi,legitimisati,kontrolisati trosenje para po kockarnicama,kafanama,restoranima,pretresati vozila i lica a sve to iznenada.Tako se pritiskaju kriminalci a ne paradiranjem po gradu a posle ajmo na pice sa bitangama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika