Povređen radnik na gradilištu na Sajlovu

Muškarac star 61 godinu povređen je danas prilikom gradnje kuće na Sajlovu.
Povređen radnik na gradilištu na Sajlovu
Foto: 021.rs (ilustracija)
Prema nezvaničnim informacijama, on je propao kroz otvor na ploči između spratova. 
 
Kako je za 021 rečeno u Hitnoj pomoći, zadobio je povrede glave i kičme i prevezen je u Urgentni centar. Na teren su izašli i vatrogasci koji su pomagali u izvlačenju povređenog. 
 
Nesreća se dogodila oko 13 časova.
  • @ja

    08.09.2018 08:10
    Šatro Beč, šatro ne lupalj te
    I Vesiće je u Beogradu odma izjavio da postoje sve dozvole, ali je posle inspekcija rada podnela pet krivičnih prijava jer je radnik, koji je poginuo, radio na crno.
  • ja

    07.09.2018 19:05
    jao ne lupajte o inspekciji molim vas.Pa jel mislite da su svi nasi radnici u uredjenom Becu ili Hamburgu prijavljeni-NISU i nema te inspekcije koja ih moze pohvatati.
  • @dak

    07.09.2018 15:10
    Šatro mentalitet
    Građevinska dozvola je jedno, a uredno registrovana firma za izvođenje radova ii prijavljeni radnici nešto sasvim drugo!
    Inspekcije rada i građevinska treba da obave svoj deo posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika