Šestoro povređeno u udesima

U saobraćajnim nezgodama u četvrtaka u Novom Sadu povređeno je šest osoba.
Šestoro povređeno u udesima
Foto: 021.rs

Hitna pomoć je prvu intervenciju imala na Klisanskom putu oko 07:50 časova kada su povređeni muškarci stari 75 i 38 godina, kao i žena stara 68 godina. Stariji muškarac i žena zadobili su kontuzione povrede grudnog koša i prevezeni su u Urgentni centar, dok je mlađi muškarac zbrinut na licu mesta.

Na Limanu, na uglu Narodnog fronta i Šekspirove, oko 11:45h,, povređen je muškarac star 86 godina. On je zadobio lakšu povredu noge i prevezen je u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su i u Sremskim Karlovcima, oko 15:30 časova, kada su u saobraćajnoj nezgodi lakše povređeni 33-ogodišnja žena i 11-ogodišnji dečak. Žena je prebačena u Urgentni centar, a dečak u Dečiju bolnicu na dodatne preglede.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika