Zorica Vujičić prva došla u kupaćem kostimu u Radio 021 i osvojila letovanje

Novosađanka Zorica Vujičić osvojila je danas letovanje u Grčkoj u nagradnoj igri Radija 021.
Zorica Vujičić prva došla u kupaćem kostimu u Radio 021 i osvojila letovanje
Foto: 021.rs
Ona je prva ispunila zadatak koji je slušaocima zadao voditelj Radija 021 Jovan Stojanović Cope i pojavila se u prostorijama radija u - opremi za kupanje. Sa sobom je, kako je zadatak predviđao, ponela kupaći kostim, kremu za sunčanje, papuče, peškir za plažu i naočare za sunce.
 
Zorica kaže da je pažljivo pratila program na 92,2 MHz u toku jučerašnjeg dana i od jutros, a očekivala je neki zadatak koji će uključivati kretanje. Inače, Zorica je u stanicu došla sa Podbare. Po dolasku je tačno odgovorila i na postavljeno pitanje preko koje agencije ide na letovanje.
 
Vernu slušateljku Radija 021, agencija "Kompas" će u avgustu voditi u grčko letovalište Lutra, na zapadnoj strani Kasandre, na 10 dana odmora u apartmanu. Letovalište Lutra je udaljeno stotinak kilometara od Soluna, a od Pefkohorija desetak kilometara putem preko brda. 
 
Lutra je banja (što i znači u prevodu s grčkog) i nalazi se na kraju poluostrva Kasandra, okrenuta ka Olimpu i Katerini. Pored prelepe prirode, stenovito - peščane obale, u Lutri se nalaze topli izvori termalne vode sa nedavno renoviranim spa centrom. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i vetrova sa pučine. Inače, samo poluostrvo Kasandra je poznato po nepreglednim peščanim plažama i bezbrojnim mogućnostima za uživanje i obilaske.
 
Agencija "Kompas" se u Novom Sadu nalazi na Bulevaru Mihajla Pupina 15. Ova agencija posluje još od 1965. godine i garant je sigurnog i udobnog putovanja. Više informacija o ovogodišnjoj ponudi može se dobiti i putem telefona na broj 021/522-528 ili putem sajta kompas.co.rs.
  • Zorica

    05.07.2018 15:56
    Zorici
    Zorica Zorici, kako je to divno.
    Bravo za Zorice
  • Zorica

    05.07.2018 14:35
    Bravo za Zoricu. Lep boravak u Grčkoj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Radio 021 - 92,2 Mhz

Besne pesme večeras u Presluškivanju

Nakon što su zajedno sa vama proslavili Prvi maj, agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 za ovaj petak, 7. maj, pripremaju izdanje puno besa (opravdanog i neopravdanog).

Presluškivanje: Kad muziku ispunimo bojama

The Who, Neil Young, Black Stone Cherry, Bob Dylan, Soundgarden i mnogi drugi muzičari koristili su boje u svojim pesmama, a upravo to ih je svrstalo u novo Presluškivanje.

Presluškivanje: Proleće u muzici

Muzičari koji su u svojoj muzici uspeli da "uhvate" prolećno raspoloženje nalaze se u novih sat vremena muzičko-obaveštajne emisije na Radiju 021.