U četvrtak licitacija za prodajni i reklamni prostor na novosadskim pijacama

Javna licitacija za davanje u zakup slobodnih poslovnih i reklamnih prostora na pojedinim novosadskim pijacama, održaće se u četvrtak, 5. oktobra u prostorijama "Tržnice", u Ulici Žike Popovića 4.
U četvrtak licitacija za prodajni i reklamni prostor na novosadskim pijacama
Foto: 021.rs
U ponudi će biti poslovni i reklamni prostori na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj i Najlon pijaci u Novom Sadu, kao i na pijaci u Sremskoj Kamenici. Takođe, održaće se i javna licitacija za rezervaciju slobodnih prodajnih mesta na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj, Kvantaškoj i Najlon pijaci u Novom Sadu i pijacama u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici.
 
Početak licitacija je u 10 časova.
 
Sva obaveštenja u vezi sa oglasom mogu se dobiti u prostorijama "Tržnice", u službi za komercijalne poslove ili na broj telefona 021/480 85-18 svakog radnog dana od 8 do 14 časova. 
 
Oglasi za sva prodajna mesta i poslovne prostore koji se daju na licitaciju (površina, namena, početni iznos licitacije, položaj i skica) su objavljeni na oglasnim tablama u prostorijama "Tržnice", kao i na svakoj od pijaca za koju se licitiraju poslovni prostori i prodajna mesta. Više o licitacijama može se saznati i na www.nstrznica.co.rs

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Servisne informacije