Bempah i Afrijie potpisali za Vojvodinu

Dvojica fudbalera iz Gane, Džosef Bempah (21) i Frensis Afrijie (22) potpisali su trogodišnje ugovore sa FK Vojvodina.
Bempah i Afrijie potpisali za Vojvodinu
Foto: Dragan Perišić
Džosef Bempah je rođen 1995. godine u Ofinsu (Gana), igra na poziciji desnog krila, a krajem prošle sezone je već zabeležio jedan nastup za crveno-bele (protiv Radničkog), s obzirom na to da je bio licenciran za takmičenje. Pre dolaska u Vojvodinu, igrao je samo u Gani, a karijeru je počeo u Real Tamaleu, odakle je prešao u Harts of Oak, a odatle u Bečem junajted, iz kojeg je stigao u redove crveno-belih.
 
Frensis Afrijie se takođe pridružio ekipi Vojvodine krajem prošle sezone. Rođen je 18. januara 1995. godine u Dvomu (Gana), igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača i u Vojvodinu je takođe stigao iz Bečem junajteda.
 
Fudbaleri Vojvodine danas odlaze na pripreme na Zlatibor, gde će do 18. juna raditi na sticanju forme pred početak nove sezone.
  • Rasha

    08.06.2017 19:44
    Cekaj, da li sada klub vodi onaj iz Vjeternika sto je blokirao klub i uzeo 50% od ugovora SMS ?

    Strasnoooo >:(
  • Vosa u srcu

    08.06.2017 14:08
    Kazastrofa
    Tako je. Nikad se ne misli na Klub vec o svom dzepu!!!
    I to sto dovodi Amatere ..zar treba sta da se komentarise!
    Njemu su pare na prvom mestu ... o klubu i ne razmislja!!!
    Jadnoooo
  • Dule V.

    08.06.2017 12:53
    Pare?
    Gde su pojacanja za Ligu Evrope Vukovicu? Kada treba da sr uzmu pare od kluba, prvi su u redu, a kada treba da se da, dovodis igrace amatere. Sa tobom ce Vojvodina u propast....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.