FOTO: Nagrađeni najbolji novosadski mladi košarkaši

Novosadska gradska košarkaška liga za decu uzrasta od 10 do 16 godina večeras je zvanično završena finalnim mečom.
Takmičenje je ove godine organizovao Okružni košarkaški savez Novi Sad, uz podršku Košarkaškog saveza Vojvodine, Grada Novog Sada, Gradske uprave za sport i omladinu i Sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine.
 
Član gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin podelio je odličja najboljima, čestitao svim učesnicima na odličnim rezultatima i poručio da je ovo jedno od takmičenja čiji cilj nije pobeda, već podsticanje kvaliteta svakog od mladih sportista.
 
On je naglasio da će Grad nastaviti da podržava to takmičenje i čestitao organizatorima na inicijativi i organizaciji.
 
 
Takmičenje je počelo u oktobru 2016. godine, a trajalo je do 31. maja 2017. godine. U nadmetanju u ovoj sezoni je učestvovalo 67 ekipa, 1000 igrača i igračica uzrasta od 10 do 16 godina, više 100 trenera, 100 sudija i pomoćnih sudija.
  • Konacno nešto

    12.06.2017 11:28
    pravo za sport i Novi Sad
    Ovo je jedan od retkih i svetlih primera kako se radi i planira u sportu.
    Zaokružen je kompletan ciklus od sportskog ambijenta, organizacije i masovnosti.
    Sav benifit od takmicenja osecaju sportisti, a ulaganja su usmerena na institucije,a ne na privatne džepove kojekakvih udruženja,klubova i sl.
    Svaka čast i samo tako nastvite
  • opet majka

    12.06.2017 00:18
    Zašto sve u BG?
    Molim Vas uradite nešto da naša talentovana deca ne moraju da se sele porodično u Beograd da bi dalje napredovala u košarci i da mogu da ostanu u Novom Sadu da treniraju i školuju se kod svoje kuće.
  • jedna majka

    12.06.2017 00:10
    ovo je bilo divno
    Svaka čast svoj deci koja su učestvovala na ovom takmičenju. Ovo je najlepši projekat koji je grad Novi Sad organizovao za svoju decu. Čestitke deci pobednicima kao i njihovim roditeljima. Tužno je što Novi Sad, za sada, nije spreman za kadetske, juniorske i seniorske selekcije. Molim vas, poradite na tome. Ova sjajna deca su zaslužila to :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.