Vojvodina protiv Tuluza u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Odbojkaši Vojvodine NS seme, prvaci Srbije, igraće u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona s francuskim Tuluzom, finalistom tamošnjeg plej-ofa.
Vojvodina protiv Tuluza u kvalifikacijama za Ligu šampiona
Foto: 021.rs
Zbog rejtinga, Novosađani su izbegli drugu rundu kvalifikacija i sa Francuzima će se boriti za plasman u grupnu fazu. Prva utakmica igraće se u Novom Sadu 8. novembra, a revanš 12. novembra u Francuskoj.
 
"Mnogo toga će zavisiti u kakvom će sastavu igrati Tuluz, ali nisam nezadovoljan žrebom. U svakom slučaju, treće kolo kvalifikacija će biti veliki izazov za naš mladi tim i očekuju nas žestoki okršaji. Dobro je što će te utakmice doći u ranoj fazi našeg prvenstva pa ćemo videti gde smo u tom trenutku u odnosu na timove iz Evrope. Svaka evropska utakmica značiće nam puno i biće velika škola za mladi tim pred kojim su mnogobrojni izazovi u domaćim takmičenjima", rekao je trener Vojvodine NS seme Nedžad Osmankač, prenosi Dnevnik.
 
"Nismo na žrebu loše prošli. Bilo je u tom šeširu i ekipa iz Italije i Rusije, tako da smo svakako mogli da dobijemo i neko kvalitetnije i zvučnije odbojkaško ime. Francuske ekipe su uglavnom kvalitetne, možda sada finansije u njihovim klubovima nisu kao nekada, ali tim će sigurno biti dobar jer je njihova liga kvalitetna", rekao je generalni direktor kluba Nikola Salatić.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.