Vanić demantovao da napušta Vojvodinu posle incidenta sa Trujićem

Novi trener Vojvodine Nenad Vanić demantovao je da je podneo ostavku nakon napada navijača crveno-belih na centarfora Nikolu Trujića.
Vanić demantovao da napušta Vojvodinu posle incidenta sa Trujićem
Foto: 021.rs

Nakon što se juče oglasio Trujić o nemilim incidentima koji su se dogodili u svlačionici nakon meča Ružomberok - Vojvodina, u Blicu se pojavila informacija da je Vanić podneo ostavku posle svega sedam dana na klupi Novosađana, a u znak solidarnosti sa igračima.

Ipak, on je ovu vest istog dana morao da demantuje.

- Nisam podneo ostakvu. Samo smo dan nakon utakmice pričao sa igračima i sa upravom u kom pravcu treba da idemo - rekao je Vanić. On je podvukao da ni u jednom trenutku nije pomišljao da ode iz kluba.

- Ali napad na našeg igrača nije smeo da se desi. Igrači su imali želju da naprave dobar rezultat, nisu namerno izgubili. Dobio sam uveravanja da će Vojvodina učiniti sve da se ovakvi incidenti ne ponove. Imaćemo uslove za miran rad. Život ide dalje, moramo da se izdignemo iznad problema - kazao je Vanić koji je u Novi Sad došao prošle nedelje iz Metalca nakon što je otpušten Radoslav Batak posle prve utakmice sa Ružomberokom.

Nakon nenadane eliminacije crveno-belih iz kvalifikacija za Ligu Evrope, Vojvodinu očekuje borba u šampionatu i kupu, a prvi duel u novom prvenstvu Srbije na programu je već 22. jula na Karađorđu kada gostuje Čukarički.

  • Cane liman

    09.07.2017 09:14
    Nije tu problem više trener ili igrači problem je lopovska uprava potpomognuta ološima .Komplet bratiju razjuriti kada samo rukovodstvo nema obraza da to uradi mene bi kao čoveka bilo sramota da me pljuje cela javnost .... SVE MOŽE DA SE OPERE SAMO OBRAZ NE !!!!
  • Mile

    09.07.2017 08:47
    Trener koji je ispao sa Metalcem i imao dobre uslove za rad,dolazi ovde da nešto napravi,a vidi se da nema ni časti,karaktera,srca,samo da bi negde radio i postojao kao nazovi trener i u nameštaljkama nešto i zaradio!
  • Wolf 359

    08.07.2017 23:59
    Posle ovog, nazovi trenera,bilo ko da dodje,ne vredi puno...Klub se opasno urusio...Slika stanja u zemlji...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.