Vojvodina suspendovala Kovačevića

Štoper FK Vojvodina Nikola Kovačević suspendovan je iz tima, zbog čega trenira odvojeno pod nadzorom trenera Vladimir Buača.
Vojvodina suspendovala Kovačevića
Foto: 021.rs
Prvi čovek novosadskog tima, Dragoslav Vuković, rekao je za Radio-televiziju Vojvodine da je 23-godišnji fudbaler "insistirao na tome da igra isključivo na poziciji štopera".
 
"Kovačević je profesionalac i jasno je da mora da ispunjava zahteve šefa stručnog štaba, a ne da on određuje na kojoj će poziciji da igra. Možda je to moglo i ranije da se uradi, kao i mnoge stvari koje su se dešavale u Vojvodini, ali krajnje je vreme da se preseče i da se zna red", kazao je predsednik Nadzornog odbora kluba.
 
Međutim, Kovačević ističe da nije bilo nikakvog sukoba na relaciji između njega i trenera Nenada Vanića, nego da je on samo "sugerisao da se bolje oseća na poziciji štopera".
 
"Nije bilo ni svađe ni povišenih tonova, ali izgleda da je trener Vanić to shvatio kao da ne želim da igram i tako preneo upravi. Videćemo šta će se desiti u naredna dva-tri dana", zaključio je Kovačević.
 
Međutim, trvenja između Kovačevića i uprave, po svemu sudeći, traju izvesno vreme, pošto se mladi štoper nije našao ni u timu za pripremnu utakmicu protiv Proletera sa Slane bare, iako je tvrdio da je spreman da igra. Vuković je tada za "Dnevnik" rekao da će predstavnici kluba razgovarati sa Kovačevićem, te da će mu ukazati da mora da poštuje ono što mu šef stručnog štaba kaže. 
 
Suspenzija dolazi pred sam početak domaćeg prvenstva. Voša će svoju prvu utakmicu u novoj sezoni odigrati u petak protiv Čukaričkog, koji predvodi bivši trener "crveno-belih" Nenad Lalatović.
 
Na pripremnoj utakmici protiv Proletera sa Slane bare, koja je završena remijem, izostali su i važni igrači u timu poput Malbašića, Planića, Vukasovića, Kovačevića, Alveša i Bubala. Da li će se u sastavu protiv Čukaričkog naći Malbašić i Vukasović, nepoznato je pošto je Vuković nakon poraza od Ružomberoka poručio da iz napolje iz ekipe idu "zvezdice", pri tome navodeći upravo njih dvojicu, kao i Jovančića i Trujića, koji je već suspendovan. 
  • ZarJeBitno?

    18.07.2017 12:47
    Opstanak
    Uz ovog Vukovića opstanak u ligi će biti uspeh...
  • Sauron

    18.07.2017 11:34
    Samo pitam
    Hoće li u ovoj našoj Vojvodini ostati neko da igra ili će ovaj sve da otera i suspenduje?
    Neka čoveku neko objasni da F.K Vojvodina nije benzinska pumpa, već institucija kojoj on nije dorastao! Nije vredan da bude portir, a ne da rukovodi.
  • ALUMNI

    18.07.2017 10:54
    ZNALAC
    dvostruki salto i trostruki tulup i ono, ono kao fišek.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.