Vanić posle pobede: Ne treba praviti euforiju

Posle pobede Voše nad Čukaričkim od 1:0, trener "crveno-belih" poručio je da ne bi trebalo da se pravi euforija posle ovog trijumfa.
On je naglasio da mu je drago što se njegovom timu konačno desilo nešto pozitivno. 
 
"Drago mi je što nam se, posle svih onih negativnih stvari, večeras konačno dogodilo i nešto pozitivno, iako smatram da sada ne treba praviti euforiju posle ove pobede. Utakmica je bila dosta ujednačena, igralo se uglavnom na sredini terena, pri čemu ni mi ni Čukarički nismo uspeli da iskoristimo retke šanse koje smo stvorili", kazao je Vanić.
 
On je naveo da je srećan što su pobedom započeli prvenstvo, te da će to mnogo značiti igračima. 
 
Sinoćnom utakmicom između Vojvodine i Čukaričkog počela je nova sezona Superlige Srbije, a izveštaj sa meča možete da pročitate OVDE.
 
U narednom kolu Vojvodina se sastaje sa ekipom Radnika, u meču koji se igra u Surdulici. 
  • Ns

    23.07.2017 10:36
    Kakva euforija rodjace o cemu ti???? Pa normalno je da timovima iz nase lige kuci dajes 4-5 komada a ne da se cupas u nadoknadi!!!!! Ovaj pojma nema gde je dosao....
  • Wolf 359

    22.07.2017 22:28
    Pa nije bas neka velika euforija...
  • limanac

    22.07.2017 20:55
    kakva euforija
    bitange i vucibatine svih profila, osim onog koji ima dodirnih tačka sa sportom, domogle se gradske "srebrenine" pa krčme. o kom fudbalu vi pričate, koliko gledalaca u proseku po utakmici trenutno imate ( onu bandu kriminalaca i narkodilera na severu, čast izuzecima, ne računam).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport