Ubedljiv trijumf Vojvodine u Surdulici

U 2. kolu nacionalnog šampionata, fudbaleri Vojvodine su večeras ostvarili ubedljiv trijumf na gostovanju ekipi Radnika rezultatom 4:0.
Ubedljiv trijumf Vojvodine u Surdulici
Foto: 021.rs

Pred oko 1.000 posmatrača na stadionu u Surdulici, strelci za goste bili su Subotić u 9. minutu, Malbašić u 17. i 55. minutu, te Bempah u 85. minutu.

Vojvodina je bila daleko bolja, pre svega u prvom poluvremenu i zasluženo osvojila sva tri boda. Gosti su rano došli do ubedljivog vođstva i dva gola uz dva napada.

Najpre je u 9. minutu nakon ispucane lopte golmana Rockova i proigravanja glavom Burekovića, Subotić savladao Čančarevića, da bi nedugo zatim i Malbašić učinio isto posle odličnog solo prodora.

Do kraja poluvremena igralo se otvoreno i sa više solidnih prilika na obe strane, da bi već početkom drugog dela najbolji strelac Novosađana ponovo zatresao mrežu domaćeg tima posle dobrog izvedene kontre. Treći gol je potpuno demoralisao ekipu Radnika koja više nije do kraja utakmice ozbiljnije ugrozila Rockova, a ubedljiv trijumf potvrdio je Bempah svojim drugim golom u dva meča.

Vojvodina ima maksimalan učinak posle dva kola, kao i ekipe Partizana i Spartaka, a u narednom kolu na Karađorđu će gostovati Bačka.

Ostali rezultati: Partizan - Javor 2:1, Mačva - Zemun 1:0, Bačka - Voždovac 0:3, Borac - Spartak 0:4 i Čukarički - Napredak 2:0. U nedelju igraju Rad - Crvena zvezda, a odložen je duel Radnički - Mladost.

  • Јајца

    30.07.2017 14:09
    Једна
    Скупштинари ајмо полако да купите пинкле!
    Доста је било и вашег и овог лика што је опљачкао клиб који сада још и води.
  • cane

    30.07.2017 11:46
    Vuković napolje, uprave nema
    Čestitam momcima na igri i pobedi, ovo je samo njihov rezultat koji uz to predstavlja potpuni paradoks jer je u krajnjoj suprotnosti sa stanjem u i oko kluba koje je očajno. Pretpostavljam da je u pitanju delom inat, delom zalaganje, zatim nesporni kvalitet pojedinaca poput Malbašića, nivo protivnika itd, ali i pored svega treba našima čestitati i zaželeti sreću za dalje.
    E sad, što bi neki hteli da ovakvim rezultatom pokriju katastrofalno vođenje kluba to je već nešto drugo i neće proći. Podsetiću samo da smo u protekle dve sezone u ovo vreme standardno igrali treće kolo kvalifikacija za LE, dobijali jednu Sampdoriju s 4:0, igrali s AZ-om i slično a sad smo eto neviđeno srećni zbog pobede nad takvom klasom kao što je Surdulica. Uz to, za koji dan ili nedelju će i ovih par igrača Vošinog nivoa i renomea koji su su preostali pobeći iz kluba koji je prepušten na samovolju i izživljavanje jednom bahatom liku i štetočini, pa će i rezultati biti drugačiji. Sačekajmo koju nedelju pa da onda analiziramo i komentarišemo stvari.
  • Slaninar

    30.07.2017 10:32
    Uprava napolje!
    Uprava i skupstina napolje iz kluba!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.