Vojvodina i Trujić raskinuli ugovor, ne idu pred Arbitražnu komisiju

Doskorašnji fudbaler Vojvodine Nikola Trujić, koji je bio fizički napadnut posle utakmice sa Ružomberokom, sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom.
Vojvodina i Trujić raskinuli ugovor, ne idu pred Arbitražnu komisiju
Foto: 021.rs
Posle incidenta po završetku revanš utakmice kvalifikacija za ligu Evrope, Trujić je prestao da trenira sa timom. U dogovoru sa rukovodstvom kluba postignut je sporazum o prekidu saradnje, zbog čega čitav ovaj slučaj neće ići pred Arbitražnu komisiju. 
 
Napadač je u redove "crveno-belih" stigao početkom 2016. godine, odigrao je 58 utakmica i 15 puta se upisao u listu strelaca.
 
Kako kaže, žao mu je što je na ovakav način otišao iz Vojvodine, ali mu je drago što klub i on neće morati da idu pred Komisiju.
 
"Ono što se desilo posle utakmice u Ružomberoku svakako nije lepo i nadam se da se tako nešto nikada nijednom igraču neće dogoditi, ali ipak, ja posle svega sve ružno zaboravljam i pamtim samo one lepe stvari, kojih je bilo mnogo u Vojvodini. Drago mi je što sam imao priliku da budem član ovog kluba i igram sa odličnim igračima, a smatram da smo tokom obe sezone mog boravka u Vojvodini ostvarili lep uspeh i dobre rezultate. Momcima želim sve najbolje u nastavku sezone, a meni preostaje da potražim novu sredinu", kazao je Trujić.
 
On je iskazao želju da svoju karijeru nastavi u inostranstvu, iako još uvek nije blizu konkretnog ugovora sa nekim novim klubom.
  • ST

    05.08.2017 20:53
    Gedza...Ali ipak niko nije smeo da ga udara...Ovi,sto su odradili posao,su,saradnici agencije,i kao takvima im pripada samo jedino moguce resenje...Skinuce ih sponzori...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.