Vanić: Naše mogućnosti i domete znaćemo posle meča sa Partizanom

Derbi 5. kola fudbalske Superlige odigraće se u nedelju od 19h između Vojvodine i Partizana na stadionu "Karađorđe".
Vanić: Naše mogućnosti i domete znaćemo posle meča sa Partizanom
Foto: 021.rs
Voša u meč ulazi ponesena pobedama u prethodna četiri kola, iako šef stručnog štaba, Nenad Vanić, naglašava da nema mesta za prekomernu euforiju i da u duel ulaze potpuno pripremljeni.
 
Sa druge strane, aktuelni šampion Srbije na "Karađorđe" dolazi nakon prvog poraza u prvenstvu posle godinu dana. Ipak, na strani "crno-belih" je tradicija, u 79 mečeva na novosadskom stadionu slavili su čak 34 puta.
 
Vanić poručuje da imaju veliki respekt prema beogradskom klubu, te da nije za očekivati da će posle jedne izgubljene utakmice nastaviti sa porazima.
 
"Ali Vojvodina će i u ovu utakmicu ući sa ciljem da pokuša da pobedi. Tako se pripremamo, tako radimo. Partizan ima dosta problema u zadacima kada je odbrana gola u pitanju. Pokušaćemo da to iskoristimo i nadam se da ćemo nastaviti uspešnu seriju", poručio je šef Novosađana.
 
Na derbi ne gleda kao na meč koji donosi veliki pritisak, nego zadovoljstvo. Vanić je dodao da je utakmica protiv Partizana prilika i da novosadski tim odmeri snage sa jakim rivalom, nakon čega bi mogle i da se odrede mogućnosti i dometi ove sezone.
 
Kada je u pitanju igrački kadar, u konkurenciji za meč će biti svi koji su registrovani. Problem može da napravi eventualni izostanak Filipa Malbašića, koji se požalio na udarac koji je dobio meču protiv Borca. Međutim, Vanić se nada da će uspeti da se dovoljno oporavi za nedeljnu utakmicu.
 
Prodaja ulaznica za ovu utakmicu počinje sutra na centralnoj blagajni stadiona "Karađorđe" od 12 časova. Cene ulaznica su 500 (zapad), 400 (istok), 300 (jug) i 200 dinara (sever). Na dan odigravanja susreta blagajne se otvaraju u 15h.
  • Šonejac

    11.08.2017 17:38
    Vaniću možeš ti to.
    Ja i dalje verujem, moj san je titula, a ja od snova samo živim...
  • Todin burazer

    11.08.2017 15:23
    Hmm..
    Da li otići na Sever ili Jug ??!!
  • Buzga

    11.08.2017 14:30
    OPET IZBEGAVA
    Filip treba da igra svaku utakmicu isto, ako je igrač Vojvodine, ne treba da izbegava igranje protiv svog bivšeg kluba. Prošle godine on i Trujić protiv Partizana se uopšte nisu trudili, za razliku od drugih mečeva.Neka se ugledaju na Vulićevića, koji je bio kapiten Vojvodine i bez ikakvih problema daje sve od sebe za svoj novi klub-Partizan, i svaka mu čast.
    Dosta više foliranja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.

Sigurna pobeda novosadskih košarkaša

U 27. kolu Košarkaške lige Srbije Vojvodina je lakše nego što se očekivalo savladala OKK Beograd sa 91:76, po četvrtinama rezultat je glasio 32:21, 22:12, 16:21, 21:22.