Ako im protiv Partizana i Zvezde bude sudio Mažić, Vojvodina će igrati s pionirskim timom

Fudbalski klub Vojvodina je saopštio da će uložiti zvaničnu žalbu na suđenje Milorada Mažića na jučerašnjem meču protiv Partizana koji su crveno-beli dobili na Karađorđu sa 1:0.
Ako im protiv Partizana i Zvezde bude sudio Mažić, Vojvodina će igrati s pionirskim timom
Foto: 021.rs

U žalbi će tražiti Mažićevo izuzeće sa narednih utakmica Vojvodine u Superligi i Kupu, a kao razlog navodi se pristrasno suđenje koje im nije dalo mogućnost da se "ravnopravno i pošteno nadmeću sa svojim protivnikom".

"Mažić je u nekoliko navrata omogućio protivniku da ugrozi naš gol iz sumnjivih i olako dosuđenih slobodnih udaraca u zoni šuta, pri čemu je, za svaki iole čvršći duel na sredini terena, osim dosuđenog faula za rivala, igrače Vojvodine usmeno ukoravao i upozoravao da će za svaku narednu sličnu situaciju biti kažnjavani kartonom, dok je igračima Partizana konstantno dozvoljavao agresivnu i oštru igru, posebno na delu terena ispred njihovog gola", kaže se u saopštenju.

Klub navodi da je Mažić i ranije sudio na štetu Vojvodine protiv Partizana.

"Ukoliko se desi da se nadležni fudbalski organi u našoj zemlji ogluše o naš zahtev i da se za bilo koju narednu utakmicu FK Vojvodina za sudiju ponovo delegira Mažić, obavićemo potrebne lekarske testove za naš pionirski tim, koji je šampion Srbije u svom uzrastu, i izvesti ga na teren u Superligi čak i na mečevima protiv Crvene zvezde i Partizana, jer nadmetanje našeg najboljeg tima sa rivalima u utakmicama koje sudi Milorad Mažić više nema nikakvog smisla", prete iz "Stare dame".

Navodi se da su ponosni na to što je Milorad Mažić postao deo svetske sudijske elite, pogotovo uzimajući u obzir da je svojevremeno bio igrač u mlađim kategorijama Vojvodine.

"Upravo iz razloga što njegovi sudijski kvaliteti nisu sporni, ne možemo se oteti utisku da greške koje je načinio na štetu našeg kluba u vrlo kratkom vremenskom periodu predstavljaju smišljenu nameru da se Vojvodina rezultatski ošteti i udalji iz vrha srpskog fudbala", zaključuje se u saopštenju.

Partizan je sinoć u 5. kolu šampionata trijumfovao na "Karađorđu" pogotkom Ostojića u 89. minutu i naneo prvi poraz Novosađanima u novom prvenstvu. Ujedno je i prvi put loptu iz mreže vadio Emil Rockov koji je bio nesavladan 449. minuta.

  • Zarko polovina

    17.08.2017 14:42
    Spirala
    Isao bih i ja braco,da zapevamo kao pre vojvodina lea le
  • Lajka

    15.08.2017 23:32
    Ja ne mogu, zbog srcke. Poy za brata Goreta.
  • Dzoni bonboni

    15.08.2017 19:11
    Kao nekada
    Moze djomla buraz.Idemo svi zajedno kao psi da lajemo.idemo po bodove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport