Izvršitelji nisu uzeli autobus FK Vojvodina

Sudski izvršitelji nisu zaplenili autobus i rekvizite u teretani Fudbalskog kluba Vojvodina kako su to danas preneli mediji.
Ovo je za 021.rs potvrdio portparol kluba Miloš Subotin, koji je naveo da su izvršitelji posetili fudbalski centar "Vujadin Boškov" u Veterniku i popisali stvari novosadskog superligaša, ali da ništa od stvari nije zaplenjeno.
 
"Nije tačno da je zaplenjena imovina kluba, a pogotovo ne autobus i rekviziti u teretani. Mlađa selekcija kluba je tim autobusom otišla na utakmicu u Šid, dok su prvotimci na putu za Beograd gde će odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom Čukaričkog. Dakle putuju klupskim autobusom. To su bile dezinformacije koje su objavili mediji. Ono što svakako nije tajna jeste da je situacija u klubu dosta teška", rekao je Subotin za 021.rs.
 
Portal 021 je nekoliko puta pokušavao da kontaktira i predsednika Upravnog odbora Dušana Mijića u vezi sa informacijama u zapleni, ali se on nijednog trenutka nije javio na telefon.
 
"Dnevnik" je objavio jutros vest kako su sudski izvršitelji zaplenili autobus i rekvizite iz teretane zbog neplaćenog duga od oko 80.000 evra. Oni nisu naveli izvor ove informacije, ali su se pozivali na bivšeg predsednika Nadzornog odbora kluba Dragoslava Vukovića koji je za taj list ranije poručio da "malo-malo" dolaze izvršitelji u klub.
 
Vuković je nakon poraza od Spartaka rezultatom 5:0 i nezadovoljstva navijača odlučio da podnese ostavku na funkcije u klubu, o čemu možete čitati OVDE.
 
Predsednik Skupštine kluba Milan davidov zakazao je sednicu za petak, 8. septembar kada će se raspravljati o situaciji u klubu. 
  • Матадор

    03.09.2017 02:20
    Само вас гледам !
    Дуго ме није било али моје време тек долази, имам доста тога да изнесем на видело, само полако..
  • Marko

    03.09.2017 00:55
    Polako,odnece i to. Bili su zauzeti nosenjem namestaja,hemije,praska za pranje vesa,jupola za obelezavanje terena pa nisu stigli.
  • Komentars

    02.09.2017 22:43
    Treba im uzeti stadion i napraviti neke lepe zgrade i hotele. Ako je plac pored prodat za 30, onda taj može da se proda za 40-50mln.eura.i sa tim parama napraviti tramvaj. Tako bi grad i njegovi stanovnici imali koristi. Ovako samo šteta i skupljanje kojekakvih ološa u stadionu i oko stadiona. A fudbaleri? Klisa, Veternik, Nemanovci su super mesta gde se mogu prebaciti fucoši naši dobri

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.