Buač: Zvezda je favorit, ali očekujem bar nerešeno

U derbiju 11. kola prve fudbalske lige, Vojvodina u nedelju 24. septembra gostuje na Marakani.
Buač: Zvezda je favorit, ali očekujem bar nerešeno
Foto: 021.rs

Trener crveno-belih Vladimir Buač, koji je ekipu preuzeo pre dve nedelje nakon ostavke Nenada Vanića, smatra da su Beograđani favoriti, ali da to ne znači i predaju unapred.

- Crvena zvezda je zadržala svoje najbolje igrače i dovela dosta dobrih pojačanja, što se reflektuje kroz njihovu poziciju u prvenstvu i plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Kad na to dodamo i ono što se dešava u Vojvodini u poslednje dve nedelje, jasno je da je Zvezda favorit. Ipak, bez obzira na situaciju, klub kao što je Vojvodina ne sme da se preda pred bilo koju utakmicu. Od igrača se zahteva da daju sve od sebe i odigraju najbolje što mogu, a lično verujem da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat - rekao je šef stručnog štaba Novosađana.

Buač je Vojvodinu predvodio na četiri meča i ekipa je pod njegovim vođstvom zabeležila tri pobede i remi. Dobri rezultati su ekipu ostavili na drugom mestu tabele, sa tri boda zaostatka u odnosu na Beograđane, što izaziva povećanu pažnju sportske javnosti.

Meč se igra s početkom u 17 časova, a prenosiće ga Arena sport.

U ostalim utakmicama sastaju se: Rad - Partizan, Zemun - Spartak, Čukarički - Borac, Mladost - Voždovac, Napredak -  Mačva, Radnički - Javor i Radnik - Bačka.

  • Brat Lesa

    23.09.2017 22:04
    Eee Gore Gore..
    Poješću mu svaki put sve bubce i okošćene pileće batake ako ne bude išao na Rajka protiv Zvezde !!!!
  • BROTHER

    23.09.2017 18:44
    Gore faca
    Kakvi su vam ovo komentari na racun brata Goreta.Jel vam je on toliko bitan.Ja mu rekao on umire od smeha !
  • Tito(nemet)markovic

    23.09.2017 16:04
    Planeta zemlja
    Sutra istrcava sampionski tim Vojvodine iz 89,ja sam predsednik.Gorane Lukicu,ako se ne pojavis sutra na marakani lovicu te i gadjacu te kopljem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.