Vojvodina poražena u Novom Pazaru za trofej Superkupa

Odbojkaši Novog Pazara osvajači su Superkupa Srbije pošto su sinoć na svom parketu savladali Vojvodinu NS seme rezultatom 3:1.
Posle 113 minuta igre i mnogo preokreta, Novopazarcie su do pobede vodili Vukašinović sa 19, Hamzagić sa 18 i Zuković, Božović i Radosavljević sa po 12 poena. Najefikasniji u redovima Novosađana bili su Mehić i Kujundžić sa po 15 i Vučićević sa 12 poena.
 
Već u prvom setu bilo je jasno da će meč biti pun uzbuđenja. Domaćin je poveo, ali je Vojvodina preokrenula igru i na kraju slavila sa 28:26. 
 
Posle prvog seta "crveno-beli" su nastavili u istom ritmu, ali veliki otpor pružao je Novi Pazar. Igralo se poen za poen, ali sigurniji su bili domaćini i dobili set sa 25:21. 
 
Utakmica se lomila u trećem setu. Oba tima su pokazala odličnu igru, a do kraja je bilo neizvesno ko će slaviti. Na kraju, ipak, uspešniji je bio domaćin koji je i treći set, kojim su stigli do vođstva na meču, osvojio sa 25:23.
 
U četvrtom setu Voša je pokušala da se izbori sa ostanak u meču, te da šansu za titulu dobije u petom setu. Ekipe su na početku igrale izjednačeno, ali se domaćin u nastavku odvojio od "crveno-belih" i zadržao razliku u poenima do kraja seta. Osvajanjem seta sa 25:21, Novi Pazar je došao i do pehara Superkupa.
  • Zux

    13.10.2017 09:47
    Ispravka
    Zukovic je libero,tako da nista od poena za njega,a Bozovic je mozda igrao samo 1 minut tako da i od njega slaba vajda :) . Mislio sam da cemo ove godine biti losiji,al sam se prevario izgleda..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.