Vojvodina želi u Zemunu nova tri boda

Ovog vikenda nastavlja se fudbalski šampionat Srbije, a Vojvodina će u subotu gostovati Zemunu u okviru 13. kola.
Vojvodina želi u Zemunu nova tri boda
Foto: 021.rs

Kao drugoplasirani tim prvenstva, Novosađani su favoriti u susretu sa Zemuncima koji imaju 12 bodova manje.

Štoper Vojvodine i omladinski reprezentativac Ranko Veselinović (18) smatra da crveno-bele ne očekuje lako gostovanje, ali veruje da će njegova ekipa uspeti da opravda ulogu favorita.

- U Superligi nijedno gostovanje nije lako, ali ukoliko u meč uđemo maksimalno skoncentrisani i fokusirani, verujem da ćemo slaviti - rekao je Veselinović.

Meč na Gradskom stadionu u Zemunu igra se u subotu s početkom u 15 časova. Dva tima se inače sastaju prvi put posle deset godina, a u dosadašnja 43 duela Zemunci su protiv Novosađana slavili svega pet puta.

U ostalim susretima igraju: Crvena zvezda - Mačva, Radnik - Partizan, Radnički - Voždovac, Čukarički - Javor, Rad - Spartak, Bačka - Borac i Mladost - Napredak.

  • Vukovic

    13.10.2017 14:11
    Svi u Zemun!!! Kiza za predsenika!!!
  • Lale Copacabana

    13.10.2017 12:43
    Idem u Zemun po cenu da se u subotu ne proda nijedno pileće krilce, a Vesko i Vule me kazne sa 20 udaraca kamdžijom... Svi u Zemun, igra Vojvodina!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport