Voša kažnjena za promašaje, Radnički uzeo bod na Karađorđu

U prvom susretu 14. kola Superlige, večeras su na Karađorđu Vojvodina i Radnički odigrali 1:1.
Voša kažnjena za promašaje, Radnički uzeo bod na Karađorđu
Foto: 021.rs

Pred oko hiljadu posmatrača, Novosađane je u vođstvo doveo Jovančić u 70. minutu, da bi samo dva minuta kasnije poravnao Pavkov što je bio i konačan rezultat meča.

Vojvodina je odigrala odlično prvo poluvreme, ali nije uspela da iskoristi terensku inicijativu i nekoliko veoma izglednih prilika koje su imali Mihajlović, Mesarović i Subotić. S druge strane, Nišlije nisu uputile ni jedan šut ka golu Rockova.

U nastavku su se gosti trgli, pa su prvi stvorili priliku za gol i to u 56. minutu, ali je fantastični Rockov ponovo bio nesavladiv odbranivši udarac Pavkova. Golman Vojvodine ponovo se istakao u 63. minutu kada je odbranio udarac iz daljine Arsiću.

Uspavanku u nastavku prekinuo je ipak Jovančić u 70. minutu naplativši silne promašaje crveno-belih. On je nakon dobrog prodora šutirao sa dvadesetak metara i pogodio dalji ugao Krznarića. Ipak slavlje nije dugo trajalo jer je Pavkov posle svega dva minuta izjednačio preciznim udarcem iz slobodnog udarca.

Domaćin je do kraja susreta ponovo stvorio nekoliko odličnih prilika, ali kao i u prvom poluvremenu promašivali su Jovančić, Antić, Mihajlović.

Treba dodati da je publika u više navrata burno reagovala na odluke glavnog i pomoćnog arbitra meča koje su bile na štetu crveno-belih.

Vojvodina posle 14. kola ima 27 bodova i trenutno je treća. U ostalim susretima sastaju se Crvena zvezda - Mladost, Partizan - Bačka, Mačva - Borac, Spartak - Čukarički, Javor - Radnik, Napredak - Zemun i Voždovac - Rad.

U narednom kolu Novosađani gostuju na Banjici.

  • Muuu

    21.10.2017 07:21
    Kupre sta kaze ?
  • Zivan

    20.10.2017 23:33
    I ženi kada ne daš gol, uzgubiš bodove...
  • Alo alo

    20.10.2017 21:45
    Sudija namestio utakmicu. Ko je bio, video je. Da je trebao penal, dva, sudio bi za Radnicki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Vojvodina pobedila i u Užicu

Košarkaši Slobode iz Užica su se spremali da pobedom nad Vojvodinom, liderom Košarkaške lige Srbije, produže sjajan niz od devet pobeda u poslednjih deset utakmica.