Kotorani bez šansi na Slanoj bari

U 3. kolu Regionalne A2 vaterpolo lige, večeras je na bazenu na Slanoj bari Vojvodina savladala kotorski Kataro rezultatom 12:6.

Pred oko 150 gledalaca, u prvom međusobnom duelu ova dva tima, rezultat je po četvrtinama glasio je 3:3, 3:2, 3:0 i 3:1.

U prvom poluvremenu vodila se ujednačena borba, sa čestim rezultatskim preokretima, ali je u nastavku presudio veći kvalitet i bolja fizička pripremljenost novosadskog tima. Ujedno, Kotorani nisu uspeli da postignu pogodak od kraja druge četvrtine pa sve do poslednjeg minuta susreta.

Kod crveno-belih najefikasniji su bili Tubić i Mitrović sa po tri gola, s druge strane Dončić je mrežu domaćina pogađao tri, a Vušković dva puta.

Vojvodina sada ima dve pobede i poraz, a u narednom kolu 4. novembra gostuje u Zadru.

  • Kljun Rade

    29.10.2017 08:38
    Jel klub Skaljarski ?
  • Pokemon

    28.10.2017 22:24
    Kotorani vratite se odakle ste dosli i ne vracajte se.
  • west-east

    28.10.2017 21:18
    Majko mila, ružne li tetovaže.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.