Vojvodina izgubila od Vršca u dramatičnom finišu

U izuzetno uzbudljivom meču, pred oko 300 gledalaca u Maloj sali Spensa, košarkaši Vršca savladali su večeras domaću Vojvodinu sa 100:95 u 4. kolu Košarkaške lige Srbije.
Vojvodina izgubila od Vršca u dramatičnom finišu
Foto: S.K.

Iako su gosti bili favoriti u ovom duelu, Novosađani su pokazali da su s pravom izborili plasman u najviši rang posle dve decenije, a malo im je nedostajalo i da oni slave u ovom meču.

Crveno-beli su odigrali sjajno prvo poluvreme, posebno drugu četvrtinu, pa su na odmor otišli sa čak 12 poena viška. Međutim, gosti su u trećem periodu postepeno smanjivali tu razliku, da bi u poslednju deonicu ušli potpuno poravnati.

Rezultatska klackalica je bila do poslednjih pet minuta, ali od vođstva rezultatom 82:81 domaći tim nije uspeo da u ključnim momentima ubaci koš cela četiri minuta pa su se Vrščani "odlepili" na plus 8.

Ipak, drama je usledila u samom finišu. Domaćin uspeva da se pola minute pre kraja približi na svega dva poena zaostatka - 96:94 i podigne publiku na noge. To je međutim bilo nedovoljno, pa gosti dolaze i do četvrtog trijumfa u sezoni, a Vojvodina beleži i četvrti poraz.

Najbolji pojedinac meča bio je Dejan Janjić sa 31 poenom, pratio ga je Stefan Stojačić sa 19, te Nebojša Jovišić sa 13. U pobedničkom timu najefikasniji su bili Dušan Kutlešić sa 23, te Miloš Savović sa 22 poena.

U narednom kolu Vojvodina gostuje u Čajetini ekipi Zlatibora.

  • Limanac

    06.11.2017 02:05
    Tu je trener najjača karika . Vršac je ,kao što je rekao i njihov trener ,snažnija ,jača i viša ekipa ...objektivno uz to su im i sudije svojski pomogle.pa su jedva dobili ovu mladu ekipu koja se prosto uplašila pobede nad liderom na tabeli .Falilo nam je malo sportske sreće ,malo objektivnijeg sudjenja ,malo više iskusnijih igrača .Dajte pare ,dovedite 2 igrača .Ne može se igrati prva liga bez para i adekvatnih pojačanja .
  • Mitar

    04.11.2017 14:18
    Taj isti trener ih je i uveo u visi rang takmicenja, treba mu dati vremena
  • Zbogom pameti

    03.11.2017 21:30
    Trener nije dorastao svom,poslu...ko je gledao,utakmice znano cemu pricam...
    Ovo je treca od cetiri odigrane utakmice u kojoj je vojvodina primila 100 poena...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.