Novosađanima mini vaterpolo derbi

U 5. kolu Regionalne vaterpolo lige, grupa A 2, Vojvodina je večeras na bazenu na Slanoj bari pobedila ekipu Šapca sa 10:8.

To je bio prvi poraz Šapčana, a četvrta pobeda Novosađana koji su i dalje drugi na tabeli sa tri boda zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu.

Crveno-beli su meč prelomili u drugoj i trećoj četvrtini koje su dobili sa po dva gola prednosti, pa gosti nisu imali šanse da se dokopaju bar boda u Novom Sadu.

Istakao se Marko Ćuk sa 4 gola, po 2 su postigli Rogač i Šulc, a po jednom su se u strelce upisali Tubić i Prekogačić.

U narednom kolu Vojvodina je slobodna.

  • Cestitke

    11.11.2017 21:33
    Mogu da zamislim kako je bilo plivati u slanoj bari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.