Nova pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine vezali su treću pobedu u Košarkaškoj ligi Srbije pošto su večeras u Kraljevu slavili protiv Sloge rezultatom 92:86.
Nova pobeda košarkaša Vojvodine
Foto: 021.rs

Presudnu rolu odigrao je Krsto Bjelica koji se razigrao u finišu ubacivši 11 poena u poslednja četiri minuta, od toga dve trojke.

Igrači Sloge, koji još nemaju pobedu u novom šampionatu, od samog starta pokazali su veliku želju da dođu do prvog trijumfa. Meč je bio uzbudljiv i neizvestan tokom čitavog toka, a u samoj završnici bolje su se snašli igrači iz Novog Sada kojima je ovo treće slavlje u nizu.

Dejan Janjić je ubacio 23, Krsto Bjelica 21, Branimir Berbakov 16, a Nebojša Jovišić 11 poena. S druge strane, u domaćem timu istakli su se Nikola Otović sa 18 i Strahinja Mladenović sa 15 poena.

Vojvodina sa novom pobedom ima skor 3/4, a u 8. kolu dočekaće beogradski Dinamik. Taj meč igra se 25. novembra u Maloj sali Spensa od 20 časova.

  • Limanac

    22.11.2017 22:06
    Što reče jedan moj prijatelj '- od ovoga može da se rikne !!!! Teško ,ali zasluženo izvojevanja POBEDA !!! Kad sam u današnjem,Dnevniku pročitao Socekovu izjavu znao sam da će biti teško.Ideš u goste timu koji apsolutno ne poznaješ ,oni su doveli trećeg trenera u ovoj sezoni ,promenuo im se igrački kadar , želja za pobedom velika ,da veća ne moše biti .Al ,kao što je rekao - igraćemo našu igru.Dok sam pratio utakmicu nervirao sam se najstrašnije i prosto besneo na Soceka što ne uzima tajmaute ,al kad se završila utakmica shvatio sam da je to bila taktika koja je donela pobedu.Oni 5 tajmauta ,mi 2 !!! Znao je da naši imaju više snage i ako uzmeš tajmaut odmaraš i njihove .Kreće 40-ti minut i oni sa tricom prelaze u vodjstvo 86-84 ,i to im je bio poslednji koš na utakmici ,očigledno nisu imali snage .Mi dajemo 8 koševa u tom 40.tom minutu i to je bio kraj nadanja Kraljevčana.Taktički FENOMENALNO odradjena utakmica .BRAVO I ČESTITKE !!!
  • vuk

    22.11.2017 21:46
    Ova pobeda je slatka jer je bilo neizvesno do zadnjeg trenutka.Cestitam mladoj ekipi Vose i njihovom treneru Filipu Soceku.
  • Zivan

    22.11.2017 21:07
    Košarkaši Vojvodine se trude i uspevaju, svaka čast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.