Sportska sreda u Novom Sadu

Novosađani će sredu popodne moći da iskoriste za posetu nekom od brojnih sportskih događaja, a prvenstvene i kup utakmice pred svojim navijačima igraće fudbaleri, odbojkaši i vaterpolisti Vojvodine.
Sportska sreda u Novom Sadu
Foto: 021.rs

17:00

Fudbaleri Vojvodine u 19. kolu Superlige dočekuju na stadionu Karađorđe čačanski Borac.

Borac je poslednji tim tabele, a Novosađani žarko žele pobedu kako bi prekinuli rezultatsku krizu i zadržali šanse u borbi za plasman u Evropu, ali i da bi u dobroj atmosferi dočekali nedeljni derbi protiv Partizana. Iako je bila najavljena "šok terapija", u klubu nije bilo nikakvih radikalnih rezova već samo razgovora sa igračima kako bi se psihološki izborili sa neuspesima.

Meč Vojvodina - Borac počinje u 17 časova, karta za zapadnu tribinu je 200, a za istočnu 100 dinara.

17:30

Odbojkaši Vojvodine NS seme u revanš meču četvrtfinala Kupa Srbije dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove.

Novosađani su u prvom susretu odradili veliki posao dobivši taj duel sa 3:1. Za siguran prolaz dalje dovoljna su im dva seta, jer po propozicijama polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno. Ukoliko je i set količnik isti igraće se "zlatni set".

Utakmica se igra u Maloj sali Spensa i počinje u 17:30h. Ulaz se ne naplaćuje.

19:00

Vaterpolisti Vojvodine, nakon skoro dvonedeljne pauze dočekuju ekipu Valjeva u 7. kolu Regionalne lige, grupa A 2.

Dva tima su izjednačena na tabeli i imaju po četiri pobede i poraz pa će novosadska publika moći da uživa u kvalitetnom vaterpolu. Pobednik će zadržati korak za vodećom Zvezdom koja je do sada jedini tim bez poraza.

Meč na bazenu na Slanoj bari počinje u 19 časova, ulaz je slobodan.

  • Wolf 359

    28.11.2017 19:35
    Nekad bila sportska sreda na tv beograd...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.