Upravni odbor FK Vojvodina: Buač razrešen dužnosti

Upravni odbor FK Vojvodina sinoć je na tročasovnoj hitnoj sednici razrešio Vladimira Buača dužnosti šefa stručnog štaba.
Njega će zameniti dosadašnji pomoćnik Zoran Vasiljević.
 
- Imajući u vidu poslednje rezultate kao i činjenicu da je Buač ponudio ostavku, razrešili smo ga dužnosti i ujedno mu izrazili zahvalnost što je u jednom od najtežih trenutaka u klubu prihvatio odgovornu dužnost. To veoma cenimo i za njega u omladinskom pogonu uvek ima mesta. Zoran Vasiljević će voditi ekipu do daljnjeg - rekao je predsednik FK Vojvodine Dušan Vlaović.
 
On je naveo da će Vojvodina uskoro imenovati trenera, sportskog direktora i šefa skauting službe.
 
- Razmatrali smo i pitanja vezana za zimski prelazni rok u kome ćemo, koliko to bude moguće, pokušati da pojačamo ekipu na nekim pozicijama. Sve to biće u saradnji sa novim sportskim direktorom i trenerom, koji će uskoro biti imenovani. Takođe, nadamo se da će pitanje deblokade klupskog računa, koje se već duže rešava, uskoro biti završeno što bi omogućilo normalno funkcionisanje kluba - izjavio je Vlaović.
 
Vladimir Buač bio je treći stručnjak koji je predvodio Vojvodinu u jesenjoj polusezoni, a preuzeo je tim posle poraza od Spartaka od 5:0 i odlaska Nenada Vanića. Prvi put je vodio ekipu u 8. kolu, u meču s Voždovcem, 10. septembra. Za nešto više od dva i po meseca, učinak u Super ligi bio je po četiri pobede, remija i poraza, dok je u kupu Voša zabeležila obe pobede.
 
Poslednju pobedu na "Karađorđu" Vojvodina je ostvarila 29. septembra, protiv Mladosti. U sredu je bodove iz Novog Sada odneo i poslednjeplasirani Borac.
  • AMATER

    01.12.2017 15:07
    RIBA SE ĆISTI ODOZGO
    Ko će da kaže ćao Vlaoviću! Pa zna se ko je njodgovornji. Isto i u "Dnevniku".Čak je"Dnevnik" i nagrađen. Počeo je kao partijsko glasilo što je uvek i bio a danas je slugenjarski više nego ikad. Nema Raje Vasiljevića, Mike Antića, Nade Maksimović, Đorđa Randelja, Teofila Pančića, Lasla Tota, Milana Ćilibrka ...
  • @Cane

    01.12.2017 11:37
    vazno je i ovo
    Renoviranje trenerskog i rukovodeceg kadra u omladinskoj skoli!!!
    Pod 0 direktora!
  • slaninar zapad

    01.12.2017 10:01
    Buaču hvala! Latio se posla kada mnogi drugi ne bi to učinili. Iskreno voli Vošu i imao je dobru nameru. Igrački kadar je čudan i teško da bi i Klop nešto napravio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.