Vojvodina ubedljiva protiv Metalca na Spensu

Košarkaši Vojvodine ostvarili su obećano, dali su maksimum pred domaćom publikom i ubedljivo savladali do danas lidera na tabeli, valjevski Metalac.
Vojvodina ubedljiva protiv Metalca na Spensu
Foto: 021.rs

Crveno-beli su večeras na Spensu slavili protiv Valjevčana rezultatom 103:87 u 10. kolu Košarkaške lige Srbije i tako stigli do svoje četvrte pobede.

Do trijumfa su praktično došli odličnom igrom u samoj završnici treće i u poslednjoj četvrtini. Gosti su bolje počeli, brzo su došli do deset razlike, ali je domaći sastav to uspeo da anulira do kraja prve deonice.

Usledila je u naredne dve četvrtine izjednačena igra, koš za koš, u kojoj niko nije uspevao da stvori više od pet poena prednosti. Ipak, u samoj završnici, tačnije poslednjoj minuti pred odlučujuću četvrtinu Novosađani prave prvu osetnu prednost, a kasnije je sve više uvećavaju, čak i do 20 razlike.

Najbolji strelac lige Dejan Janjić je briljirao sa 28 poena i 10 skokova, pratili su ga Aleksa Zarić sa 20 i Krsto Bjelica sa 12 koševa. S druge strane, najviše se istakao Đukan Đukanović koji je, kao i Janjić, ubacio 28 poena.

Vojvodina naredni meč igra 9. decembra protiv Beovuka u Beogradu.

  • Dzordz

    03.12.2017 09:47
    Bravo momci
    Srce, borbenost, znanje. Bravo momci, bila je cast gledati vas sinoć. Idemo dalje do prve sledeće utakmice.
  • Kašika

    03.12.2017 07:26
    Odlično
    Bio sam posle dugo vremena da gledam Vošu i zaista sam srećan što vidim da momci igraju dobar basket. Timska košarka, zna se ko šta radi, izgledaju kao tim.
    Samo borbeno!!
  • Limanac

    03.12.2017 01:15
    Bila je čast i zadovoljstvo biti večeras na SPENS-u !!! CRVENO BELA DECA i NIHOV TRENER su pokazuali šta znaju i kako se igra !!!! MA BRAVO !!!!Prvoplasiranog Metalca dobiti sa 16 razlike ,EEEJJJ !!!! Dati im 103 koša !!! Posle izjednačene igre u prvom poluvremenu ,u završnici smo izdominirali .RADUJE ME POBEDA ,AL IZNAD SVEGA KAKO SMO IGRALI !!!!!

    Ne bih nikoga posebno da izdvajam ,svi su dali svoj doprinos ,ali sam presretan što je ZARIĆ napokon zaigrao kako je igrao u prošloj sezoni .Ne znam koliko je ozbiljna Jovišićeva povreda .a taman se uklopio u ekipu .
    U pravi si NS ,slavio sam malo ,,zato malo kasnim ,al zato onog bez pameti nema nigede sem u hejtovanju ove VELIKE POBEDE !!!
    I D E M O D A LJ E !!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.