OKK Beograd sutra gost Vojvodine

U 16. kolu Košarkaške lige Srbije, Vojodina u petak 26. januara dočekuje ekipu OKK Beograda.
OKK Beograd sutra gost Vojvodine
Foto: 021.rs

Gosti su direktan rival crveno-belima za plasman u Superligu pa je meč od velikog značaja za oba tima.

- Ne prija mi saznanje da se među navijačima i sportskoj javnosti grada stvorila izvesna euforija da smo mi favoriti. Tačno je, dobro radimo, povezali smo nekoliko dobre partije i dve značajne pobede, ali favoriti nismo. Ovo je mlad tim, većina igrača prvi put nastupa u ovom rangu takmičenja i nije realno unapred nas favorizovati. OKK Beograd je dobar i iskusan tim i sigurno nam neće biti lako. Drago mi je da nas navijači sve više podržavaju, pa to očekujem i u petak - rekao je trener Vojvodine Filip Socek.

Vojvodina se nakon serije dobrih rezultata popela na šestu poziciju i ima pobedu više od svog rivala. Utakmica se igra u Maloj sali Spensa, a počinje u 20 časova.

  • NS

    26.01.2018 03:13

    IDEMO VOŠA !!!!
    Samo jako i hrabro ,kao što znate .Neka bude kao prošla utakmica i da publika ponovo dođe u velikom broju i biće sve SUPER !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.