Umor neprijatelj odbojkaša Vojvodine, dugačka klupa prednost

Meč između odbojkaša Vojvodine i Jedinstva igra se večeras u Staroj Pazovi u okviru 14. kola Superlige.
Umor neprijatelj odbojkaša Vojvodine, dugačka klupa prednost
Foto: 021.rs
Nisu Novosađani imali mnogo vremena da posle poraza u Novom Pazaru u Kupu Srbije zbiju redove i pripreme se za susret u Staroj Pazovi. Pritisak na tim Nedžada Osmankača je dodatan ukoliko se u obzir uzme da bi ovaj meč mogao da bude ključan u očuvanju prve pozicije na tabeli do kraja prvenstva.
 
Dizač "crveno-belih" Vuk Todorović kaže da je u gustom rasporedu umor neminovan, ali da Vojvodina ima dugačku klupu i igrače koji su spremni da u svakom trenutku uskoče u igru. 
 
"Okrećemo se novim izazovima, a to je jako važna utakmica u Staroj Pazovi. Pobeda može mnogo toga da olakša i zbog toga ništa sem trijumfa nije prihvatljivo. Nemamo vremena za odmor, ali za ovakve mečeve radimo cele sezone i trudimo se da izvučemo svoj maksimum", poručuje Todorović.
 
Jedinstvo je u dobroj formi, a trenutno su peti tim prvenstva. S druge strane, u poslednjih pet utakmica, tim iz Stare Pazove je samo u jednom meču uspeo da osvoji dva seta. I pored toga, šef stručnog štaba Vojvodine Nedžad Osmankač je oprezan i ukazuje da uvek imaju težak meč u Staroj Pazovi.
 
"Rival igra na posebno visokom nivou pred svojom publikom. Idemo bez kompromisa, borba za titulu je dugačka, moramo da budemo pažljivi kako bismo došli do cilja i sačuvali prvo mesto za plej-of. Teško je, ali to nam je posao", zaključuje Osmankač.
 
Meč između Vojvodine i Jedinstva počinje u 18 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.