Vojvodina ponovo ubedljivo slavila na oduševljenje svojih navijača

Vojvodina je večeras na Spensu neočekivano ubedljivo savladala ekipu Zlatibora sa 95:78 u 18. kolu Košarkaške lige Srbije.
Vojvodina ponovo ubedljivo slavila na oduševljenje svojih navijača
Foto: 021.rs

U duelu dve ekipe koje su do ovog kola delile šestu poziciju sa po devet pobeda i osam poraza, pitanje pobednika nije se postavljalo od samog starta.

Iako su Novosađani igrali oslabljeni, bez Bjelice i Brankovića, ekipa Filipa Soceka je od samog početka nametnula svoju igru, a blistao je u ovom periodu Aleksa Zarić, pa su crveno-beli već na poluvremenu imali 22 poena viška. Igrači iz Čajetine su uspeli da u trećoj deonici smanje zaostatak, ali je ponovo do izražaja došla odlična kondicija i snaga novosadske ekipe u poslednjoj četvrtini koja im je donela na kraju ubedljivu pobedu.

Prvi strelac tima Dejan Janić je predvodio pobedničku ekipu sa 25 poena, Zarić je ubacio 19, Dušan Prica 13, a Aleksa Birovljev i Nikola Silađi po 12 koševa.

Vojvodina je sa 10 pobeda i osam poraza sada na petoj poziciji, a u narednom kolu gostovaće pretposlednjem na tabeli, kragujevačkom Radničkom.

  • Dzordz

    12.02.2018 10:51
    E, tako se to radi. Entuzijazam, vera u sebe, extra vodjenje ekipe sa klupe i padaju i najjači. Bravo momci, još jedna prepreka je savladana do superlige.
  • NS

    10.02.2018 01:21

    Hvala momci za ovo prelepo veče ! Bila mi je čast pratiti ovu utakmicu ,18 trojki !!!! Mislim da je to Vošin ovosezonski rekord. Nadam se biće još ovakvih šuterskih rekorda.
    Svi smo strepeli zbog povreda i bojali se da Klinci neće imati snage da se suprostave Zlatiboru.
    Znam da Socek veruje u svoje dečake ,ali ovome se nije ni on nadao .Videlo se na konferenciji posle utakmice koliko je uzbuđen .Al nije ni čudo ,ovo je VELIKA I VAŽNA POBEDA SOCEKOVIH KLINACA !!!ČESTITAM I SRETNO U NASTAVKU !!!!!
  • Zivan

    10.02.2018 00:19
    Košakaši Vojvodine ne samo što pobeđuju, već i igraju atraktivno, sve pohvale!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.