Fudbaleri Vojvodine slavili protiv Dinama

Fudbaleri Vojvodine savladili su pančevački Dinamo rezultatom 2:0 u pripremnoj utakmici za nastavak sezone.
Fudbaleri Vojvodine slavili protiv Dinama
Foto: 021.rs
Dvostruki strelac za Novosađane bio je Lazar Zličić, koji je golove postigao u četvrtom i 58. minutu.
 
Voša je prvu ozbiljniju priliku imala već u drugom minutu, kada je Zličić izveo korner, a u skoku je bio najviši Vinsent koji je loptu poslao pored stative Čanovića. 
 
Oko 150 gledalaca na Karađorđu prvi gol je videlo u četvrtom minutu. Putinčanin je po desnoj strani proigrao Lakićevića, koji se dobro snašao, prošao svog čuvara i odigrao pas do Zličića. Mladi veznjak "crveno-belih" je sa desetak metara, loptu iz prve poslao iz leđa golmana gostiju.
 
Voša je i u nastavku poluvremena igrala napadački i stvarala nove prilike. Tako je Dinamo prvu priliku imao tek u 32. minutu, nakon loše intervencije Rockova. Golman Vojvodine pokušao je da ispuca loptu, ali ju je praktično dodao Jovanoviću, koji je ušao u šesnaesterac, snažno šutirao, ali je Rockov ovog puta ispravio svoju grešku odličnom odbranom.
 
Kako se poluvreme igralo 60 minuta, Voša je svoj drugi gol upisala u prvom delu igre. Akciju su ponovo po desnoj strani pokrenuli Putinčanin i Lakićević, koji je ubacio loptu u peterac. Tamo su se za nju borili Nemanja Subotić i Čanović, ali se lopta na kraju odbila do Zličića, koji upisao još jedan gol u dresu "crveno-belih".
 
U drugih 60 minuta igralo se smirenije, ali je bilo prilika na obe strane. Ipak, konačni rezultat ostao je 2:0.
 
Voša prvu utakmicu u prolećnom delu prvenstva igra protiv Voždovca, 17. februara.
  • Crvenoooo

    11.02.2018 09:47
    Dulo Bajatovic napravijo klub
    Svi za Dula
  • voša le

    10.02.2018 16:40
    ale
    jedino njih i mogu da pobede...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport