Vojvodina konačno do boda u Seha ligi

Rukometaši Vojvodine odigrali su večeras u Novom Sadu sa slovačkim Tatranom 23:23 u 16. kolu Seha lige.

Novosađani su mogli i do pobede pošto su čak četiri puta u poslednjih pet minuta imali minimalno vođstvo, ali su Slovaci uvek uspevali da ga anuliraju, pa tako i u poslednjim sekundama što im je bilo potrebno da dođu do boda.

Milan Jovanović je sa 8 golova bio najefikasniji na meču, a pratio ga je Vukašin Stojanović sa pet. Ovo je bio prvi bod Vojvodine nakon četiri uzastopna poraza.

Poslednji susret pred svojom publikom šampion Srbije igra u subotu protiv lidera na tabeli i favorita za osvajanje ovogodišnje Seha lige, skopskog Vardara. Taj meč igra se u hali SC "Slana bara" s početkom u 13h.

Nakon toga rukometaši Vojvodine 13. marta gostuju u Celju čime završavaju ovogodišnje učešće u ovom regionalnom takmičenju gde su do sada osvojili svega 7 bodova i na začelju su tabele.

Potom sledi završni turnir Kupa Srbije koji se u Novom Sadu igra 17. i 18. marta.

  • rukometas u penziji

    08.03.2018 08:44
    Mogla je biti i pobeda...
    Deco ... jedna faul u zadnjih 30 sec i pobeda...
    Nisu te neiskusni igraci ... uzmi napadaca sa loptom i izneis ga sa terena i pordje 30 sec

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.