Vojvodina trijumfovala u Lučanima i praktično obezbedila plej-of

U 27. kolu fudbalskog prvenstva, Vojvodina je danas slavila na gostovanju protiv Mladosti sa 3:0 i praktično obezbedila učešće u plej-ofu, dok je Lučance "gurnula" u plej-aut.
Vojvodina trijumfovala u Lučanima i praktično obezbedila plej-of
Foto: 021.rs

Pre ovog kola Novosađani su imali svega tri boda prednosti pa su s pravom strepeli od eventualnog poraza koji bi im ugrozio plasman među osam najboljih i doigravanje za mesto koje vodi u Evropu.

Ipak, ekipa Ilije Stolice pokazala je da je kvalitetniji sastav i slavila golovima Mihajlovića u 36. i Ezea u 66. i 87. minutu. Vojvodina je u većem delu susreta bila bolji tim, imala još nekoliko odličnih prilika za gol, dok se domaći tim razigrao tek u drugom delu, ali nije uspeo da realizuje nekoliko dobrih šansi.

Interesantno je da će se isti ovi protivnici sastati već za tri dana u Novom Sadu u okviru četvrtfinala nacionalnog kupa.

Vojvodina se nakon ove pobede nalazi u grupi timova sa po 40 bodova, što je šest više od zone koja vodi u plej-aut. Do kraja regularnog dela ostala su joj još tri meča - protiv Zemuna i Rada kod kuće i protiv Radničkog na strani.

  • Policija Lučani

    12.03.2018 15:06
    Rotacija
    Pljeskavice ste pojeli brže nego što smo planirali.. Usporite malo navijači, probiste nam rampu kod kružnog toka.
    Čestitamo vam na pobedi jel ste zaista bili bolji od našeg kluba.
  • Isidor

    12.03.2018 14:58
    Kako je moguce?
    Koliko je navijaca bilo u lucanima?
  • Međa

    12.03.2018 01:40
    Punk-Oi
    Deda bio sam sa tobom i opet mi je malo krivo što nisam bio u Lučanima sa pravim navijačima da uživam u pobedi,nego sam opet ručao sa tobom i slušao tebe i tvoje dosadne priče koje slušam preko 20-god.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.

Remi Voše i Čukaričkog

Fudbaleri Vojvodine odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Čukaričkog, u utakmici 28. kola Superlige Srbije.