Počinje bitka za Evropu, Vojvodina na startu plej-ofa gostuje Napretku

Fudbaleri Vojvodine u nedelju igraju u Kruševcu protiv Napretka meč 1. kola plej-ofa Superlige.
Počinje bitka za Evropu, Vojvodina na startu plej-ofa gostuje Napretku
Foto: 021.rs

Novosađani su u plej-of kao osmoplasirani preneli 22 boda, ali sa novim bodovnim sistemom imaju solidne šanse da se domognu pozicije koja ih vodi u evropske kvalifikacije.

Novi šef stručnog štaba crveno-belih Aleksandar Veselinović kaže da idu na noge timu koji je u regularnom delu pobedio bukvalno sve iz gornjeg dela tabele, a posebno su opasni kada igraju na svom stadionu.

- Iskusni su, stabilni, opasni kod kuće. Kao i mi, pretenduju da se domognu Evrope. Zato će u narednom periodu svaka utakmica u plej-ofu biti derbi. Zadovoljan sam kako su igrači odradili treninge, još ne znam definitivan sastav, ali sam siguran u to da ćemo u Kruševcu odigrati kvalitetnu utakmicu. Jednostavno, težimo pobedi pa kvalitet sada treba pokazati i na terenu - kaže dojučerašnji trener Spartaka koji je Vojvodinu vodio na četiri meča pre godinu dana i tada zabeležio dve pobede uz dva remija.

Kapiten Vojvodine Dušan Jovančić kaže da, uprkos čestim promenama trenera, igrači moraju da se navikavaju na nove okolnosti i da je atmosfera u ekipi dobra.

- Prilagodićemo se zahtevima novog trenera i mislim da većih problema neće biti. Takođe smo svesni težine meča u Kruševcu i kvaliteta protivnika, ali naša želja je da odigramo dobro i da napravimo dobar rezultat - rekao je Jovančić.

Napredak i Vojvodina se sastaju u nedelju od 16 časova, istog dana igraju Spartak - Voždovac, dok će u subotu snage odmoriti Crvena zvezda i Partizan, odnosno Čukarički i Radnički.

  • Juda ben hur

    15.04.2018 08:47
    Željamije
    Ajmo malo optimizma dostaje crnjaka verujem daće voša u kruševcu uzeti tri boda realno uvek smo bili bolji i veći tim od njih neću ni da razmišljam nedaj bože o izgubljenoj utakmici sretno vošo
  • Toma

    14.04.2018 08:02
    Odpremnina
    Ljudi udarila neka kriza pa ako moze jos jedna odpremnina cisto da se oporavim pa cu se vratiti opet na posao.
  • Stolica

    13.04.2018 22:14
    Želim vam svu sreću u Kruševcu da pobedite i da obezbedite plasman na Evropsku scenu.
    SREĆNO !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.