Vojvodina sutra dočekuje Partizan

U okviru 6. kola B grupe košarkaške Superlige, Vojvodina će u petak 4. maja ugostiti Partizan.
Vojvodina sutra dočekuje Partizan
Foto: 021.rs

Crno-beli su lideri grupe sa maksimalnim učinkom, dok je Vojvodina do sada zabeležila samo jedan trijumf.

U prvom duelu dva tima odigranom pre dve nedelje u Beogradu Partizan je slavio sa ubedljivih 23 razlike. Trener Novosađana Filip Socek kaže da mu je čast što će ugostiti tim koji pretenduje na titulu.

- Najmlađa smo ekipa u ligi i zbog toga je potrebno da pokažemo maksimalnu dozu borbenosti i ozbiljnosti u jednom ovakvom duelu. Bićemo bez Berbakova koji je povredio zglob, ostali su spremni. Nadam se da će se i publilka odazvati u velikom broju, jer je pre svega ovo praznik košarke u Novom Sadu - kazao je Socek.

Kapiten crveno-belih Teodor Atanasov obećava borbu do samog kraja.

- Ako odigramo onako kako smo igrali drugu i treću četvrtinu u Beogradu, verujem da će biti napeto do samog kraja - kaže Atanasov.

Meč se igra u Velikoj sali Spensa i počinje u 18 časova. Karte će biti u prodaji na blagajni velike sale, a cene ulaznica su 300 za zapadnu i 500 dinara za istočnu tribinu.

  • Gandza i Tevez

    04.05.2018 08:45
    Nema u prodaji karata za gostujuće navijače, SAMO karte za domaćina su u prodaji.
    VOŠA forever !
  • sajam

    03.05.2018 22:10
    Sajam
    Koja tribina je,predvidjena za navijace partizana
  • Ajmo

    03.05.2018 16:49
    Praznik kosarke
    Konacno Novi Sad dobija ono sto zasluzuje,svaka cast momci posle toliko godina opet cu imati priliku da gledam vrhunsku kosarku.Ajmo svi da podrzimo momke pa nekim cudom i pobedimo beogradskog diva!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport