Utopiše se crveno-beli u Nišavi

Fudbaleri Radničkog večeras su rezultatom 5:0 savladali Vojvodinu u 5. kolu plej-ofa Superlige, a tri od pet golova postigli su bivši igrači crveno-belih - Babić i Pavkov.

Pred oko 3.000 gledalaca na Čairu, golove su postigli Ranko Veselinović u 9. minutu (autogol), Siniša Babić u 52. i 75, Milan Pavkov u 56. sa bele tačke, te Slaviša Stojanović u 66. minutu susreta.

Vojvodina je na gostovanju u Nišu bila očajna, bez ozbiljne prilike na meču, dok su Nišlije bile uverljive i u dobrom raspoloženju nastavljaju borbu za mesto koje vodi u evropske kvalifikacije.

U ostalim susretima ovog kola: Čukarički - Voždovac 2:1 i Partizan - Napredak 2:2. Večeras igraju Crvena zvezda - Spartak.

Trenutna tabela: Crvena zvezda 51, Partizan 40, Spartak 34, Radnički 34, Čukarički 32, Voždovac 30, Napredak 27 i Vojvodina 25 bodova.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje Zvezdu koja je već obezbedila šampionsku titulu. Meč se igra 12. maja na Karađorđu.

  • gapop

    06.05.2018 08:59
    fudbaleri
    ajde što mi svi ostali znamo i vidimo da fudbaleri nemaju pojma da igraju fudbal , nadam se da će sada i sami oni uvideti da je to suva istina .
  • Aca informacija

    06.05.2018 08:40
    Namesteno
    Sta vam je ljudi , Voša bi dobila takav Radnicki, cuo sam jos dan ranije da Niš dobija sigurno, namestena utakmica, i prosle nedelje je Radnicki namestio pobedu. To je Kokezina super liga.Čovek...
  • Dođoš

    06.05.2018 06:48
    LokalPatriota
    Kada je 1966-e Vojvodina uzela titulu i postala Vojvodina šampion, skovana je skraćenica VoŠa.
    Volim kada Viša pobeđuju, mada sam Delija i ova petarda je jedna od većih bruka u istoriji kluba.
    Iskreno se nadam da će se VoŠa revitalizovati i da će biti bolja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.